Referenties

De dag was heel goed verlopen. Complimenten ook vanuit de collega’s die hebben deelgenomen.
 
Het was een hele nuttige sessie en we hebben veel kunnen behandelen. De uitleg van Robbert was duidelijk en heel kundig.
Er was veel ruimte om te bespreken wat je in de praktijk gebruikt en nog meer kunt gaan gebruiken.
 
Bedankt voor de prettige samenwerking!
Chantal Wedding
Financieel medewerker beheer

Ictivity Training gaat regelmatig in gesprek met cursisten. Dit keer spraken we met Danny Janssen, CommVault Technical Consultant bij Data Management Professionals in Zeist (DMP). DMP is gespecialiseerd in complete oplossingen voor veilig en betrouwbaar datamanagement. Danny volgde de training CommVault Core Fundamentals in de leervorm Virtual Classroom. Dit is een leervorm waarbij de cursist een klassikale training vanaf iedere locatie virtueel kan volgen (distance learning).  

John Rooijackers is systeembeheerder bij de firma Uticon waar een kleine 100 medewerkers werken. John zit sinds 1992 in de ICT-branche en heeft door de jaren heen verschillende ICT-trainingen gevolgd. Onlangs heeft John bij Ictivity Training de cursus Microsoft PowerShell voor Exchange gevolgd.

Ictivity Training gaat regelmatig in gesprek met cursisten. Dit keer spraken we met Ronald Nijssen, Werkplekbeheerder I&A bij Kempenhaeghe. Kempenhaeghe is het centrum voor epilepsie en slaapproblemen. Zij behandelen mensen met epilepsie en/of slaapstoornissen. Onlangs heeft Ronald bij Ictivity Training een beheercursus Windows 10 gevolgd. Hij koos daarbij voor de leervorm Individueel Begeleid Leren (IBL). Individueel Begeleid Leren is een leermethode waarbij de inhoud van de training en het tempo geheel wordt afgestemd op de behoefte van de cursist.

'Het blijkt altijd nóg handiger en efficiënter te kunnen'

Migreren naar een nieuwe werkplekomgeving houdt niet op bij een upgrade van Microsoft Office. Althans niet bij de gemeente Nuth,
waar men alle medewerkers in de gelegenheid stelde de nieuwe faciliteiten optimaal te benutten. En dat in twee maanden tijd.
De Ictivity Groep verzorgde een passend, flexibel en inzichtvergrotend opleidingstraject dat heeft geleid tot een betere benutting van de software. “Voor veel gebruikers ging er een wereld open.”

Ictivity Training gaat regelmatig in gesprek met cursisten. Dit keer spraken we met Erik de Heus,  programma manager ICT bij PSW. PSW biedt zorg en ondersteuning van goede kwaliteit aan kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking. In totaal zijn er zo’n 1000 medewerkers werkzaam bij PSW. Onlangs heeft Erik bij Ictivity Training een cursus Microsoft Office 365 gevolgd. Hij koos daarbij voor de leervorm Individueel Begeleid Leren (IBL). Individueel Begeleid Leren is een leermethode waarbij de inhoud van de training en het tempo geheel wordt afgestemd op de behoefte van de cursist.

  • Tim van Neerbos - Gemeente Buren
    "De docent heeft overduidelijk erg veel kennis van de VMware producten, dus dat is gedurende zo'n training heel erg interessant. Persoonlijk vond ik de combinatie theorie en het 'sparren' over VDI projecten waar de docent als VMware
     architect bij betrokken is, een absolute meerwaarde".

  • Jeroen van den Eijnden - Gemeente Eindhoven
    "Willem is een prima trainer, weet de informatie op een leuke manier te brengen waardoor je als cursist scherp blijft. En niet onbelangrijk: de lunch is prima verzorgd bij Ictivity! Wij van de gemeente Eindhoven komen er graag ;)".

@ICTIVITYTRAINING 2024