ASK 365 “de Office specialist in huis”


ASK 365 “de Office specialist in huis”

Naast het beschikbaar stellen van nieuwe ICT-middelen is het van belang dat deze optimaal worden ingezet door uw gebruikers. We zien dat veel (nieuwe) functionaliteit nog onvoldoende wordt gebruikt. Vaak kent een gebruiker functionaliteit niet of gebruikt Office op een verkeerde manier. Om uw gebruikers hierbij te helpen biedt Ictivity “de Office Specialist in huis”.

Met de Ictivity ASK 365 overeenkomst bieden wij op reguliere basis (periodieke bezoeken) kennis en ondersteuning aan de IT-gebruikers. Periodiek bespreken we met u de huidige inzet van Office-software en rapporteren over aandachtsgebieden om de productiviteit te verhogen. Nieuwe software die beschikbaar komt in de Office suite wordt besproken en gedemonstreerd om zo de meerwaarde voor u organisatie te bepalen.

Naast de periodieke bezoeken kunnen medewerkers met een dringende vraag voor begeleiding een remote afspraak aanvragen. De Office Specialist begeleidt de medewerker via een remote Skype sessie en geeft zo een korte 1-op-1 training.

  • Periodiek bezoek Office Specialist op locatie:
  • 1-op-1 advies en training op de werkplek
  • Advies en begeleiding voor Office 365 inzet nieuwe software
  • Remote 1-op-1 ondersteuning (training) op aanvraag

Deze trainingen kunnen wij ook als maatwerk bij jou / ons op locatie.

Aanvraag in-company

Klantbeoordelingen
Ictivity Training

126 beoordelingen

full star
full star
full star
full star
half star

8.6 van 10

Bekijk alle beoordelingen

Indien er vragen zijn kun je vrijblijvend contact opnemen via training@ictivity.nl of 088-4284848