Het Ictivity online Leerportaal is een unieke one-click oplossing voor opleiding en certificering. De certificeringskit biedt u de nieuwste online leermiddelen die noodzakelijk zijn om u optimaal voor te bereiden op uw certificering. Hiermee kan iedere deelnemer op zijn eigen tempo studeren waar en wanneer hij wil.

 • 24 x 7 dagen beschikbaar op vrijwel elk apparaat;
 • Één online leerportaal met de nieuwste leermiddelen;
 • U bepaalt uw eigen tempo en niveau;
 • Groot aanbod online IT trainingen waaronder Microsoft, Cisco, VMware, Linux LPI, ITIL, Comptia, Ethical Hacker;
 • Voordeligste leermethode.
            

Hoe werkt het?

U logt in op het online Leerportaal waar u start met een assessment test om te bepalen wat uw kennis niveau is. Afhankelijk van het resultaat gaat u aan de slag met de onderwerpen die extra aandacht nodig hebben. Dit kan met de leerstijl die het best bij u past, praktijk gestuurd leren via online practicum lab of theoretisch leren via e-Learning. Om te toetsen of u de nieuwe leerstof beheerst beschikt u over proefexamens.

Het online Leerportaal geeft u toegang tot de volgende modules:

 • e-Learning collection (365 dagen)
 • Online Practicum Labs (365 dagen)
  De online practicum labs biedt de deelnemer een volledig ingerichte practicum omgeving volgens de vendor standaard. Met de meegeleverde lab guide doorloopt de deelnemer de training en gaat opdracht gestuurd leren. De practicum opdrachten sluiten goed aan op de examen onderwerpen. Geen zware systeemeisen, een Windows desktop met Internet Explorer en internet verbinding is voldoende.
 • Assessment Test (90 dagen)
  Via de assessment test kunt u snel per onderwerp bepalen wat uw kennisniveau is en voor welke onderwerpen nog extra studie nodig is.
 • Oefenexamens (60 dagen)
  Deze staan ​​bekend om hun innovatieve gebruik van simulatie vragen, uitgebreide uitleg per vraag, een volledige dekking van examen doelstellingen en diepgaande rapportage. De oefenexamens zijn online beschikbaar. Gebruik bij het beantwoorden van de examenvragen de optie Studie Modus. Daarmee krijgt u na beantwoording bij iedere vraag het antwoord inclusief toelichting en verwijzingen naar het leermateriaal. Maak zeker gebruik van de rapportage om onderwerpen waar u minder goed op scoort te herhalen. Daarmee concentreert uw studie zich op onderwerpen die u nog niet voldoende beheerst.
 • Online Mentor (24/7) (90 dagen)
  De Online Mentor helpt u tijdens het leertraject. Vragen kunt u per e-mail of live chat stellen.
 • Tips, Tricks & Links (365 dagen)
  Hier vindt u waardevolle adviezen en handige tips: Hoe u zich het best kunt voorbereiden op een examen, welke onderwerpen worden getest op het examen, links naar de beste en meest gebruikt homepagina’s met extra informatie over het product.

Het genoemde aantal dagen gaat in vanaf eerste gebruik name van de individuele modules.

Ondersteuning van een trainer

E-Learning wordt steeds populairder vanwege de flexibiliteit en de lage kosten. Vooral de meer ervaren IT cursisten willen alleen leren wat ze nog niet weten. Maar hoe krijg je het juiste antwoord op complexe vragen wanneer je gebruik maakt van e-Learning? Ictivity Training heeft hiervoor de ideale oplossing; Prepaid Trainer Support. Begeleiding op afroep door een ervaren praktijkdocent.


Direct naar prepaid trainer support strippenkaart; klik hier
Direct naar de online IT professional trainingen; klik hier
Direct naar de online gebruikers trainingen; klik hier
Direct naar de online management en vaardigheden trainingen; klik hier

 

@ICTIVITYTRAINING 2024

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren.