Lean Six Sigma Trainingen


Met de juiste Lean Six Sigma training verbeter je zelf je bedrijfsprocessen. Onze trainingen variëren van basisniveau tot (ver)gevorderd. Al onze trainingen zijn ook beschikbaar in het Engels.

Goede Lean Six Sigma trainingen zijn opgesteld volgens wereldwijde, erkende ASQ-standaarden. Alleen trainingen volgens deze standaarden garanderen dat je alle belangrijke instrumenten van Lean Six Sigma leert.

De Lean Six Sigma basistraining heet de Yellow Belt. De Lean Six Sigma Orange Belt training is de tussenstap tussen de Yellow Belt en de Green Belt training. Gevorderden volgen de Green Belt training en de echte professionals worden uiteindelijk Black Belt of Master Black Belt.

Yellow Belt training: De basis van Lean Six Sigma

Met de Lean Six Sigma Yellow Belt opleiding leer je in één dag de grondbeginselen van Lean Management én Six Sigma. Naast deze complete basiskennis gaan we dieper in op de wijze waarop een Lean Six Sigma (project)organisatie is ingericht en gaan we praktisch aan de slag met de geleerde instrumenten. Bekijk hier de video impressie van onze Yellow Belt training.

Green Belt training: Lean Six Sigma voor projectleiders

Voor toekomstige projectleiders is de Lean Six Sigma Green Belt opleiding ideaal. In 6 dagen oefen je met alle instrumenten en leer je de bijbehorende theorie. Deze Green Belt training sluit af met een theorie- en praktijkexamen. Hiermee worden jouw Lean Six Sigma capaciteiten wereldwijd erkend.

Black Belt training: Lean Six Sigma voor experts

Wil je het boegbeeld voor Lean zijn binnen jouw organisatie? Met een afgeronde Black Belt stuur je de Green en Yellow Belts aan in de projecten die zij uitvoeren. Voor vragen en een visie komen ze bij jou! Deze 10-daagse opleiding geeft jou alle kennis van Lean Six Sigma, oftewel het veranderen van organisaties en processen.

Training Code Leervorm
Lean Six Sigma Yellow Belt Six-Sigma-Yellow
Lean Six Sigma Green Belt Six-Sigma-Green
Lean Six Sigma Black Belt Six-Sigma-Black
Leervorm:
   Klassikaal: Klassikale training
   Klassikaal Plus: Combinatie van klassikaal en e-Learning
   Individueel Begeleid Leren (IBL): Individueel trainen op maat
   e-Learning: Online leerportaal
   Maatwerk: In-company training afgestemd op uw situatie
   Virtual Classroom: Beleving van klassikaal trainen vanaf elke locatie

Deze trainingen kunnen wij ook als maatwerk bij jou / ons op locatie.

Aanvraag in-company

Klantbeoordelingen
Ictivity Training

126 beoordelingen

full star
full star
full star
full star
half star

8.6 van 10

Bekijk alle beoordelingen

Indien er vragen zijn kun je vrijblijvend contact opnemen via training@ictivity.nl of 088-4284848