Direct naar de IBL trainingen:
Microsoft
Linux LPI 
Red Hat Linux
Office gebruiker

Ictivity Training wil mensen efficiënter laten leren. Dat doen wij door continu te werken aan nieuwe, slimme leervormen. Als geen ander geloven wij in individueel gericht onderwijs. Wij geloven dat ieder individu andere voorkennis heeft, een eigen leerdoel en dat het tempo van deelnemers verschilt. Daarnaast is het leerrendement het hoogst wanneer u zelf met de onderwerpen aan de slag gaat. Door te experimenteren en zelf te ervaren blijft de lesstof het beste bij.

“Individueel Begeleid Leren” is een leermethode waarbij u in ons leercentrum onder begeleiding van een zeer ervaren trainer de training gaat doorlopen. In uw eigen tempo, met de onderwerpen die aansluiten bij uw behoefte.

  • Alleen dat leren wat u echt nodig hebt;
  • Hoge doorgangsgarantie;
  • De beste gecertificeerde trainers;
  • De nieuwste digitale leeromgeving.

Efficiënt trainen: Leer wat u echt nodig hebt
Omdat iedereen een verschillend kennisniveau en achtergrond heeft is het niet effectief om iedereen op hetzelfde niveau en in hetzelfde tempo te laten trainen. Door middel van een intake wordt het kennisniveau bepaald en in samenspraak met de trainer een individueel opleidingsplan samengesteld.

Trainen met de nieuwste online leermiddelen

  • Tijdens de training maakt u gebruik van het online leerportaal een unieke one-click oplossing. Dit geeft u de mogelijkheid om zelf te bepalen welke leermethode uw voorkeur heeft; opdracht gestuurd leren of theoretisch leren.
  • Praktische kennis opdoen door opdracht gestuurd te leren in een volledig ingerichte online practicum omgeving. Hierbij maakt u gebruik van een bij passende lab guide.
  • De online practicum omgeving is tot 6 maanden na de training beschikbaar zodat u op ieder moment kunt oefenen.
  • Theoretische kennis opdoen door het volgen van online cursusmateriaal gecombineerd met de ondersteuning van de trainer. In het leercentrum doorloopt u de modules uit uw persoonlijk opleidingsplan. Hierbij ondersteunt de docent bij complexe onderwerpen.
  • Door middel van online proefexamens test u wat uw huidige kennisniveau is en welke onderwerpen nog extra aandacht nodig hebben.

Flexibel trainen: U bepaalt de duurtijd en wanneer
U heeft de mogelijkheid om zelf te bepalen wat de duurtijd van uw training wordt; 3, 4 of 5 dagen. U kunt zelf bepalen of u alle dagen aaneengesloten wilt trainen of verdeeld over een langere periode. Mocht u tijdens het opleiding traject extra dagen willen opnemen is dit ook mogelijk.

 

@ICTIVITYTRAINING 2017