Microsoft SharePoint en Teams cursussen


Microsoft SharePoint draagt bij aan het efficiënt beheren en delen van informatie en documenten binnen organisaties. De SharePoint trainingen van Ictivity Training richten zich zowel op het ontwikkelen van een SharePoint omgeving als het beheren en onderhouden van de omgeving. Jij kiest de training die bij jouw dagelijkse werkzaamheden past. Als Microsoft Learning Partner biedt Ictivity Training trainingen aan op verschillende levels en in verschillende functiegebieden. Bekijk in onderstaand overzicht welke SharePoint training bij jou past. 

Microsoft Teams is dé (online) werkruimte in Office 365 waardoor je eenvoudig met elkaar kunt samenwerken binnen jouw afdeling of projectteam. Het grote voordeel van Teams is dat je gemakkelijk als groep kunt communiceren, online (video)vergaderen maar ook bestanden, notities en agenda kunt delen. Een training begint met weten hoe Teams werkt en waar de instellingen zitten. Bekijk in onderstaand overzicht welke Microsoft Teams training bij jou past.

Heb je graag hulp bij de uitrol en adoptie van Microsoft Teams en/of SharePoint?
We begeleiden jouw afdeling of organisatie met een op maat programma waarbij Office 365 optimaal wordt ingezet binnen de werkprocessen waardoor je efficiënter (samen) werkt. Ons Office 365 Adoptie & Productiviteit programma bestaat uit 5 stappen. Je leest er hier meer over.

Kies hieronder jouw Microsoft SharePoint en/of Teams cursus

Training Code Leervorm
Microsoft Office 365 - Teams eenvoudig online samenwerken Office365-teams
Snel aan de slag met Microsoft Teams voor powerusers en team eigenaren Office-365 Teams online workshop
Microsoft SharePoint voor Site Eigenaren Microsoft365-SharePoint
Leervorm:
   Klassikaal: Klassikale training
   Klassikaal Plus: Combinatie van klassikaal en e-Learning
   Individueel Begeleid Leren (IBL): Individueel trainen op maat
   e-Learning: Online leerportaal
   Maatwerk: In-company training afgestemd op uw situatie
   Virtual Classroom: Beleving van klassikaal trainen vanaf elke locatie


Klantcase: "Cloudmigratie in coronatijd: hoe Vroon zijn gebruikers meenam"

Vroon is een internationaal actieve rederij, met het hoofdkantoor in Breda en met management companies in Den Helder, Genua, Aberdeen, Singapore en Manilla. Wereldwijd werken er zo’n 3.000 professionals, waarvan zo’n 300 in de verschillende kantoren. De uit 130 schepen bestaande vloot zet Vroon in voor de offshore-markt en voor het (diepzee)transport van onder meer droge lading, bitumen, auto’s, levend vee en meer. Ictivity ondersteunde het wereldwijd actieve bedrijf afgelopen jaar op meerdere fronten bij het realiseren van zijn ambities.

Met in het achterhoofd dat onze systemen en servers in 2020 end-of-life zouden zijn, was het met het oog op onze toekomstambities al snel duidelijk dat dit een geijkt moment zou zijn voor de implementatie van een ‘cloud first’-strategie. Zeker nu de onderliggende cloudtechnologie in rap tempo volwassen is geworden. Na een aanbestedingstraject kwam Vroon voor deze cloudmigratie uit bij Ictivity.

Na afronding van de technische implementatie volgde de belangrijke adoptiefase. Chopra: “De snelheid waarmee en de mate waarin je gebruikers met de nieuwe technologie uit de voeten kunnen heeft direct invloed op je business, al helemaal als het gaat om een verandering op deze schaal. Je zult medewerkers van meet af aan moeten meenemen in alle veranderingen en hen duidelijk moeten maken: what’s in it for them? Als mensen zien hoe nieuwe technologie hun werk makkelijk gaat maken, wordt het een stuk makkelijker om eventuele weerstand of scepsis te overwinnen.”

Lees hier hoe het adoptieprogramma geholpen heeft bij een soepele overgang naar de nieuwe werkplek. 

Deze trainingen kunnen wij ook als maatwerk bij jou / ons op locatie.

Aanvraag in-company

Klantbeoordelingen
Ictivity Training

126 beoordelingen

full star
full star
full star
full star
half star

8.6 van 10

Bekijk alle beoordelingen

Indien er vragen zijn kun je vrijblijvend contact opnemen via training@ictivity.nl of 088-4284848

@ICTIVITYTRAINING 2024