Nieuws

Veel oude Azure-certificeringen verdwijnen en daarvoor komen er nieuwe Role-Based certificeringen in de plaats. Daar waar de oude certificeringen breed waren opgesteld, zijn de nieuwe Azure-trainingen nu afgestemd op specifieke werkvelden om zo beter aan te sluiten op de arbeidsmarkt.

Veel oude Office 365-certificeringen verdwijnen en daarvoor komen er nieuwe Role-Based certificeringen in de plaats. Daar waar de oude certificeringen breed waren opgesteld, zijn de nieuwe Office 365 afgestemd op specifieke werkvelden om zo beter aan te sluiten op de arbeidsmarkt..

Examen 70-346 en 70-347 benodigd voor de "oude" certificering MCSA Office 365 komen per 31-3-2019 te vervallen. Hiermee komt dan ook de certificering MCSA Office 365 te vervallen.

Microsoft wijzigt verschillende trainingen en examens. Ze zetten in op Role-Based certificeringen. Daar waar de oude certificeringen breed waren opgesteld, zijn de nieuwe afgestemd op specifieke werkvelden om zo beter aan te sluiten op de arbeidsmarkt..

Ben jij verantwoordelijk voor het beheer van Aruba Networks Wireless en op zoek naar een praktijkgerichte training gebaseerd op versie 6 of 8? Dan hebben we goed nieuws!

Uitdagingen zoeken, jezelf blijven ontwikkelen en je leercurve zo hoog mogelijk houden, is een drive die velen van ons hebben. Maar hoe doe je dat op een leuke en uitdagende manier zonder het voor je uit te schuiven? Uit ervaring blijkt dat Individueel Begeleid Leren jou helpt om je doelen te behalen, zoals het op doen van praktische kennis of het behalen van je Microsoft of Linux certificering. Ictivity heeft een groeipad ontwikkeld die jou begeleid bij het halen van je doelen!

Digitalisering speelt een belangrijke rol binnen iedere organisatie. Het succes van de digitale transformatie wordt in toenemende mate bepaald door de digivaardigheden van medewerkers. In de praktijk blijkt dat veel werknemers minder digitaal vaardig zijn dan hun werkgevers denken. Dit blijkt onder andere uit onderzoek dat wij onlangs hebben laten uitvoeren onder meer dan 500 medewerkers uit de jeugd-, gehandicapten-, ouderen-, thuis- en de geestelijke gezondheidszorg.

Vanaf heden is het ook mogelijk om in te schrijven op onze nieuwe trainingslocatie in Vianen. Kijk voor de actuele planning op de website. 

We zijn trots dat onze trainer Jeroen Leijsten zijn VEEAM trainer certificering heeft behaald. Naast het VMCE examen heeft hij ook een training gegeven aan een technische delegatie auditors van VEEAM. Jeroen heeft bewezen dat hij de juiste kennis heeft om training te geven op alle VEEAM producten. Binnen de Benelux is Jeroen de 3e trainer die dit examen behaald heeft!!

Zijn uw medewerkers zich bewust van de belangrijkste concepten voor het veilig dagelijks ICT-gebruik? Herkennen zij de gevaren en wordt ernaar gehandeld?

De deadline van 25 mei 2018 voor implementatie van de nieuwe Europese privacy-verordening (GDPR of in het Nederlands Avg) komt steeds dichterbij. Eén van de onderwerpen in de nieuwe wet is het accountability principe. Hierbij gaat het o.a. om het treffen van passende technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen¹.

Til jouw organisatie naar een hoger niveau met hulp van de Office 365 Specialist! (NIEUW)

Naast het beschikbaar stellen van nieuwe ICT-middelen is het van belang dat deze optimaal worden ingezet door je medewerkers. We zien dat veel Office 365 functionaliteiten nog onvoldoende worden gebruikt. Vaak kent een gebruiker functionaliteit niet of gebruikt Office op een verkeerde manier. Om gebruikers hierbij te helpen biedt Ictivity “de Office Specialist in huis”.
-

@ICTIVITYTRAINING 2019

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren.