Nieuws

Wat is er zo radicaal anders aan de nieuwe Microsoft-examens?

Download hier de nieuwe certificeringsposter! 

Nieuw: Office 365 beheer training

IT Adoptie en Productiviteit programma 

Binnen ons IT Adoptie & Productiviteitsprogramma staat de online leeromgeving centraal. De Kennishub is een centraal online platform waar medewerkers zelfstandig kennis en vaardigheden kunnen verbeteren.Voor een hoge leerervaring kunnen medewerkers vanaf nu ook de app "Hubper" voor IOS en Android downloaden! Zo hebben zij naast computer, ook vanaf een telefoon of tablet toegang tot hun persoonlijke Kennishub.

Microsoft wijzigt verschillende trainingen en examens. Ze zetten in op Role-Based certificeringen. Daar waar de oude certificeringen breed waren opgesteld, zijn de nieuwe afgestemd op specifieke werkvelden om zo beter aan te sluiten op de arbeidsmarkt..

Veel oude Office 365-certificeringen verdwijnen en daarvoor komen er nieuwe Role-Based certificeringen in de plaats. Daar waar de oude certificeringen breed waren opgesteld, zijn de nieuwe Office 365 afgestemd op specifieke werkvelden om zo beter aan te sluiten op de arbeidsmarkt..

Examen 70-346 en 70-347 benodigd voor de "oude" certificering MCSA Office 365 komen per 31-3-2019 te vervallen. Hiermee komt dan ook de certificering MCSA Office 365 te vervallen.

Veel oude Azure-certificeringen verdwijnen en daarvoor komen er nieuwe Role-Based certificeringen in de plaats. Daar waar de oude certificeringen breed waren opgesteld, zijn de nieuwe Azure-trainingen nu afgestemd op specifieke werkvelden om zo beter aan te sluiten op de arbeidsmarkt.

Beheer jij Azure en wil je graag een Azure training volgen of certificering behalen? Lees hier wat er voor jou veranderd!

Ben jij verantwoordelijk voor het beheer van Aruba Networks Wireless en op zoek naar een praktijkgerichte training gebaseerd op versie 6 of 8? Dan hebben we goed nieuws!

Uitdagingen zoeken, jezelf blijven ontwikkelen en je leercurve zo hoog mogelijk houden, is een drive die velen van ons hebben. Maar hoe doe je dat op een leuke en uitdagende manier zonder het voor je uit te schuiven? Uit ervaring blijkt dat Individueel Begeleid Leren jou helpt om je doelen te behalen, zoals het op doen van praktische kennis of het behalen van je Microsoft of Linux certificering. Ictivity heeft een groeipad ontwikkeld die jou begeleid bij het halen van je doelen!

@ICTIVITYTRAINING 2019

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren.