Nieuws

Wat is er zo radicaal anders aan de nieuwe Microsoft-examens?

Tot nu toe is het mogelijk om bij Microsoft een Microsoft Software Assurance contract af te sluiten. Vaak bevat dit contract ook Training Vouchers waarmee je gratis Microsoft trainingen kunt volgen. 

Vanaf 1 februari 2020 stopt Microsoft gefaseerd met dit programma. Laat je ongebruikte SATV vouchers niet verlopen! 

  • Vanaf 1 februari 2020 is het niet meer mogelijk om Azure trainingen te volgen met deze vouchers. We verwachten dat steeds meer trainingen niet meer in aanmerking komen hiervoor. 
  • Vanaf 1 februari 2021 kun je geen contracten meer afsluiten waarin SATV training vouchers zitten
  • Vanaf 1 januari  2022 is het niet meer mogelijk om nog een training te volgen met deze vouchers 

Voor meer informatie of een handleiding waarmee je zelf kunt checken of dat je nog vouchers hebt, neem contact met ons op via telefoon 088 428 48 48 of per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 


 Microsoft MCP en MPP 1024x384

Download hier de nieuwe certificeringsposter! 

Nieuw: Office 365 beheer training

IT Adoptie en Productiviteit programma 

Binnen ons IT Adoptie & Productiviteitsprogramma staat de online leeromgeving centraal. De Kennishub is een centraal online platform waar medewerkers zelfstandig kennis en vaardigheden kunnen verbeteren.Voor een hoge leerervaring kunnen medewerkers vanaf nu ook de app "Hubper" voor IOS en Android downloaden! Zo hebben zij naast computer, ook vanaf een telefoon of tablet toegang tot hun persoonlijke Kennishub.

Microsoft wijzigt verschillende trainingen en examens. Ze zetten in op Role-Based certificeringen. Daar waar de oude certificeringen breed waren opgesteld, zijn de nieuwe afgestemd op specifieke werkvelden om zo beter aan te sluiten op de arbeidsmarkt..

Veel oude Office 365-certificeringen verdwijnen en daarvoor komen er nieuwe Role-Based certificeringen in de plaats. Daar waar de oude certificeringen breed waren opgesteld, zijn de nieuwe Office 365 afgestemd op specifieke werkvelden om zo beter aan te sluiten op de arbeidsmarkt..

Examen 70-346 en 70-347 benodigd voor de "oude" certificering MCSA Office 365 komen per 31-3-2019 te vervallen. Hiermee komt dan ook de certificering MCSA Office 365 te vervallen.

Veel oude Azure-certificeringen verdwijnen en daarvoor komen er nieuwe Role-Based certificeringen in de plaats. Daar waar de oude certificeringen breed waren opgesteld, zijn de nieuwe Azure-trainingen nu afgestemd op specifieke werkvelden om zo beter aan te sluiten op de arbeidsmarkt.

Beheer jij Azure en wil je graag een Azure training volgen of certificering behalen? Lees hier wat er voor jou veranderd!

Ben jij verantwoordelijk voor het beheer van Aruba Networks Wireless en op zoek naar een praktijkgerichte training gebaseerd op versie 6 of 8? Dan hebben we goed nieuws!

@ICTIVITYTRAINING 2019

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren.