Ictivity Training, onderdeel van Ictivity verzorgt trainingen en cursussen voor IT professionals
en IT gebruikers met een team praktijkgerichte trainers.docinbloc

Dat medewerkers beschikken over de juiste kennis en vaardigheden is de sleutel tot succes voor elke organisatie. Dat geldt zeker voor het op de juiste wijze omgaan met de door de organisatie beschikbaar gestelde IT middelen (hard- en software). Wij streven niet alleen naar kwaliteit maar bovenal naar toepasbaarheid van de trainingen binnen de dagelijkse praktijk.

Onze praktijkgerichte trainingen worden aangeboden als open rooster, maatwerk in-company en e-Learning.

Wij verzorgen de trainingen door heel Nederland op onze eigen trainingslocaties in Eindhoven, Vianen of bij jou op locatie (in-company).

 

Ictivity

Ictivity is een onafhankelijke landelijk opererende IT dienstverlener. Van advies tot nazorg helpen wij organisaties bij het efficiënt inrichten en beheren van de ICT infrastructuur. Hierdoor zijn alle systemen en applicaties altijd en overal beschikbaar. Dit wordt gedaan met een team van ruim 120 gepassioneerde IT professionals.

Verlagen van complexiteit en het denken vanuit de eindgebruiker zijn de uitgangspunten bij het ontwerpen, implementeren en onderhouden van een IT omgeving. Dat is de de basis van het User Based Computing (UBC) concept van Ictivity.

@ICTIVITYTRAINING 2024