De klassikaal Plus is uitermate geschikt voor medewerkers die weinig tijd hebben om een volledig opleiding traject te volgen maar toch de kennis en vaardigheden willen/moeten opdoen.
Door een uitgekiende combinatie (blended learning) van klassikale training en online leren zorgt dit ervoor dat het aantal klassikale dagen wordt teruggebracht en u zelfstandig kunt studeren middels een online leerportaal.

Tijdens de klassikale training worden de complexe onderwerpen behandeld. Dit in overleg met de deelnemers. Tevens is er veel aandacht voor het uitvoeren van de practicum opdrachten en discussies over uw praktijkvoorbeelden. De effectieve trainingstijd per cursusdag is verlengd ten opzichte van de standaard training.

Iedere deelnemer krijgt de beschikking over een persoonlijk online leerportaal waarin u zelfstandig kunt studeren. Door middel van assessment tests kunt u bepalen welke onderwerpen u nog moet bestuderen dit kan via online cursusmateriaal of praktijk opdrachten. Deze methode van leren zorgt ervoor dat u optimaal voorbereid bent voor een examen of certificering.

Het online Leerportaal geeft u toegang tot de volgende producten:

  • Online cursusmateriaal
  • Assessment Test  Via de assessment test kunt u snel per onderwerp bepalen wat uw kennisniveau is en voor welke onderwerpen nog extra studie nodig is.
  • Online Practicum Labs De online practicum labs biedt de deelnemer een volledig ingerichte practicum omgeving. Deze blijft tot drie maanden na de training beschikbaar zodat u op ieder moment kunt oefenen. Met de meegeleverde lab guide doorloopt de deelnemer de training en gaat opdracht gestuurd leren. De practicum opdrachten sluiten goed aan op de examen onderwerpen.

Voordelen van klassikaal plus trainen:

  • Klassikaal trainen met ondersteuning van een professionele trainer;
  • Effectieve trainingstijd per cursusdag verlengd (09.00 uur t/m 17.00 uur);
  • Minder klassikale dagen
  • Extra online leerportaal met cursusmateriaal en online practicum labs
  • Lagere opleidingsinvestering.

Direct naar de Klassikaal Plus IT professional trainingen; klik hier
Direct naar de Klassikaal Plus trainingen; klik hier
Direct naar de Klassikaal Plus Management en vaardigheden trainingen; klik hier

@ICTIVITYTRAINING 2024