Partners Ictivity Training

We werken samen met een aantal kwalitatief sterke partners in de ICT markt. Zij leveren aanvullende expertise en diensten die onze service naar u nog verder verbeteren en aanvullen. Tezamen vormen we zo een sterk eco-systeem waar u de voordelen van plukt.

Onze partners werken graag met ons samen vanwege het hoge kennisniveau van onze medewerkers. Onze medewerkers worden ook gestimuleerd om hun kennis op peil te houden en volgen regelmatig cursussen en opleidingen zodat u van deze laatste kennis kunt profiteren. Bij onze partners hebben wij de hoogste partnerstatus en certificeringen van de meest toonaangevende partijen in de markt, zoals Cisco, VMware, Microsoft, Citrix en Ivanti.

De Ictivity Groep is Premier Partner van Cisco en beschikt daarnaast over de Advanced Unified Computing Technology Specialisatie (UCS). Door de expertise die hierdoor is opgebouwd is Ictivity in staat om meerwaarde te bieden aan haar klanten op het gebied van de verschillende Cisco architecturen.

De Ictivity Groep is al geruime tijd CommVault partner en beschikt over de volgende partnerstatussen:

· CommVault Training Partner
· CommVault Professional Services Partner

De Ictivity Groep is al sinds jaar en dag VMware partner en verzorgt high tech level VMware oplossingen. Direct naar de virtualisatie pagina’s. Partnerstatussen VMware Consultancy Integration Partner Regional/National Het VMware CIP programma is een special samengesteld programma voor partners die high level technische consultancy diensten verrichten op het VMware portfolio.

De Ictivity Groep is al sinds jaar en dag Microsoft partner. We hebben diverse Microsoft certificeringen behaald waarmee we ons partnership vormgeven.

@ICTIVITYTRAINING 2023

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren.