Naast een training uit het open rooster kan Ictivity Training ook trainingen op maat en/of in-company verzorgen. Wanneer u de cursus, training of opleiding op eigen locatie of op een andere door u gekozen locatie uitgevoerd wilt hebben is dit mogelijk. Wij kunnen een maatwerk training verzorgen op iedere door u gewenste locatie.
Een voordeel van een maatwerk cursus is dat de praktijk van uw werkomgeving, organisatie en de branche waarin u werkt kan worden meegenomen. De gecertificeerde docenten van Ictivity Training zijn in staat om zich te verdiepen in uw organisatie, medewerkers, middelen, processen, methodieken en branche en kunnen hierdoor de door uw gewenste praktijkgerichte training verzorgen.
Omdat onze trainingen modulair zijn opgebouwd, kunnen onze opleidingsadviseurs samen met u een snel en kosteneffectieve training samenstellen naar de behoefte van u en/of uw medewerkers. 

Voordelen van op maat en In-company trainingen:

  • De inhoud van de training wordt volledig afgestemd op úw specifieke kennisbehoefte;
  • De training sluit aan bij úw praktijksituatie;
  • De tijdsduur en planning van de training wordt aangepast aan úw specifieke behoefte;
  • U bepaalt zelf de locatie van de training (in-company of op een van onze locaties);
  • Minimale reistijd.

Kortom, een op maat opleidingstraject is een effectieve manier van trainen.

Afstemming vooraf
Bij een maatwerk training worden de wensen van uw organisatie vooraf volledig afgestemd en tot concrete leerdoelstellingen geformuleerd. In combinatie met een intake van de deelnemers zorgt dit voor een overzicht van de nog ontbrekende kennis en vaardigheden. Met deze gegevens maakt Ictivity de training op maat en combineert hierbij efficiency met een hoog rendement. 

Uw praktijk situatie verwerkt
Een voordeel van een maatwerk cursus is dat de praktijk van uw werkomgeving, organisatie en de branche waarin u werkt wordt meegenomen. De gecertificeerde docenten van Ictivity Training zijn in staat om zich te verdiepen in uw organisatie, medewerkers, middelen, processen, methodieken en branche en kunnen hierdoor de door uw gewenste praktijkgerichte training verzorgen. 

In-company of op locatie van Ictivity Training
Wij kunnen een maatwerk training op iedere door u gewenste locatie verzorgen. Wanneer u de cursus, training of opleiding op eigen locatie of op een andere door u gekozen locatie uitgevoerd wilt hebben, dan heeft u bovendien de keuze of u de eventueel benodigde apparatuur voor de training door ons wilt laten verzorgen of dat u hiervoor zelf zorg draagt. Indien de training op locatie van Ictivity Training wordt uitgeleverd bent u verzekerd van de beste apparatuur die benodigd is voor de training. Ictivity Training heeft locaties in Vianen en Eindhoven. 

Nazorg en evaluatie
Direct na afloop wordt de training door de cursisten geëvalueerd. Tevens wordt de training geëvalueerd met de opdrachtgever van uw organisatie en wordt getoetst of de oorspronkelijk gestelde doelstellingen ook daadwerkelijk zijn behaald. Een perfecte nazorg voor de cursisten; zij kunnen tot 2 maanden na de opleiding nog terecht met vragen bij ons. 

Maatwerk begint hier!
Wenst u meer advies ten aanzien van maatwerk- of In-company trainingen of wilt u een kennismakingsgesprek om de training af te stemmen op uw wensen en doelstellingen, dan kunt u hierover geheel vrijblijvend met ons contact opnemen. U kunt onze opleidingsadviseurs bellen via 088-428 48 48 of Aanvraag Maatwerk

@ICTIVITYTRAINING 2024