Management en Persoonlijke Vaardigheden Trainingen


Kies uw training in het menu

Organisaties kunnen zich geen ondermaatse IT ondersteuning veroorloven. De eisen van vandaag leggen een stevige druk op de IT-afdeling. Technisch hoogstaand, oplossingsgericht, continu verder ontwikkelen én mee kunnen denken met de business. Dat is wat van u als manager en uw IT-collega's wordt verwacht.

Afhankelijk van de rol die u heeft, hebben wij diverse IT management en vaardigheids trainingen beschikbaar:

Voor de IT manager
Zoekt u als IT manager antwoorden op vragen als: Hoe kan informatievoorziening optimaal bijdragen aan de gewenste bedrijfsvoering? Hoe creëren we een optimale Business- en ICT- Alignment? Hoe zorgen we dat de beheerorganisatie past bij de nieuwe ontwikkelingen? Welke strategische keuzes maken we rond outsourcing? Dan zijn de ITIL, ASL en BiSL trainingen zeker iets voor u.

Voor de projectmanager
Leidt u als projectmanager zelfstandig (meerdere) IT- (deel)projecten. De Prince2 trainingen zijn uitermate geschikt om uw kennis en vaardigheden te verbeteren.

Voor de servicemanager
Als servicemanager bent u verantwoordelijk voor het managen van het totaalpakket van diensten dat aan de business wordt aangeboden. De ITIL en BiSL trainingen zorgen ervoor dat u over de noodzakelijke kennis en vaardigheden beschikt.

Voor de ICT medewerker
Als ICT medewerker heeft u steeds vaker contact met gebruikers, communicatieve vaardigheden zijn hierbij belangrijk.

Klantbeoordelingen
Ictivity Training

126 beoordelingen

full star
full star
full star
full star
half star

8.6 van 10

Bekijk alle beoordelingen

Indien er vragen zijn kun je vrijblijvend contact opnemen via training@ictivity.nl of 088-4284848

@ICTIVITYTRAINING 2024