Office Gebruiker Trainingen


Selecteer in het menu de gewenste Office cursus

Werkgevers vragen steeds vaker naar de computervaardigheden (e-skills) van sollicitanten en medewerkers. Logisch, want in veel gevallen 'staat of valt' de organisatie bij de gratie van geautomatiseerde systemen. De tijd dat het voldoende was dat je een brief kon typen, opslaan en uitprinten, ligt inmiddels ver achter ons. Voor het bijhouden van de snelle ontwikkelingen in de ICT is constante opleiding, training noodzakelijk. Ictivity Training verzorgd deze cursussen in Eindhoven, Amsterdam of bij jou op locatie in-company. Ook verzorgd Ictivity volledige Office adoptie en productiviteit trajecten, klik hier voor meer informatie.

Voordat een cursus of verandertraject bij bedrijven begint, of voordat iemand in dienst komt kan middels de diagnosetoets het kennisniveau worden bepaald. De inhoud van de cursus wordt vervolgens aangepast zodat deze optimaal aansluit op het niveau van de cursist.


Efficiënt Office leren bij Ictivity Training 

Dat doen wij door continu te werken aan nieuwe, slimme leervormen waarbij de gebruiker centraal staat. Wij zorgen voor een cursus die aansluit bij jouw voorkeuren.

vink1 Leer dát van Office wat je echt nodig hebt vink1 Kwaliteitsgarantie
vink1 Office Trainen met startgarantie vink1 Mogelijkheid tot het afnemen van ECDL / MOS examens
vink1 De best gecertificeerde Office trainers met praktijk ervaring                   vink1 Cursus in Eindhoven, Amsterdam of op je eigen locatie
vink1 De nieuwste Office leermiddelen vink1 Training die aansluit op jouw eigen praktijksituatie

 
Overstappen naar Office365?

Ictivity heeft een speciaal adoptieprogramma en productiviteit programma ontwikkeld. Lees meer over onze aanpak in de whitepaper: Office Adoptie & Productiviteit programma

Ictivity beste ICT opleider badge

 

 

 

 

 

 

 

Office cursus Eindhoven of Amsterdam

Klantbeoordelingen
Ictivity Training

124 beoordelingen

full star
full star
full star
full star
half star

8.6 van 10

Bekijk alle beoordelingen

Indien er vragen zijn kun je vrijblijvend contact opnemen via training@ictivity.nl of 088-4284848

@ICTIVITYTRAINING 2021

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren.