Het kabinet trekt opnieuw geld uit voor economie en banen middels een tweede steunpakket. Het doel is onder andere om zoveel mogelijk banen te behouden en werkloosheid te voorkomen. Alle werkenden en werkzoekenden in Nederland kunnen per 1 augustus kosteloos een ontwikkeladvies aanvragen bij een gekwalificeerd loopbaanadviseur. Is het nodig om je bij te scholen, liggen er voor jou kansen in een andere sector of zit je goed op je plek? Dat zijn vragen waar de loopbaanadviseur bij helpt. 

Ictivity heeft specifieke lesprogramma's ontwikkelt die jou helpt om nieuwe vaardigheden aan te leren of je klaar te stomen voor een nieuwe functie. Dit doen wij door het verzorgen van virtuele trainingen die je vanaf iedere locatie volgt. 

Kies hieronder de training die het best bij je past!  

Algemene computervaardigheden 

 • Efficiënter (samen)werken met de nieuwste Office en Windows producten voor kantoormedewerkers 
  Voor veel medewerkers is het een uitdaging om IT kennis up-to-date te houden. Plotselinge taakverschuivingen, snelle digitalisering en verandering van baan zijn onderwerpen waar medewerkers dagelijks mee te maken hebben. Aan de hand van een online leerportaal met onderteuning van een trainer, is het mogelijk om je optimaal voor te bereiden op deze veranderingen.

 • Via je persoonlijke Kennishub heb je de mogelijkheid om in te schrijven op interactieve online Office en Windows workshops. Iedere sessie heeft een eigen ICT thema. De sessies worden gegeven door onze Microsoft trainer waarbij we in kleine groepen extra uitleg en ondersteuning bieden op basis van jouw praktijksituatie. De KennisHub is een centrale, online omgeving die je helpt om slim en efficiënt ICT kennis te vergroten.

 • Inhoud
  • Basisfuncties Microsoft Office Word, Excel. Outlook en PowerPoint leren kennen
  • Online samenwerken middels Microsoft Teams, SharePoint en OneDrive
  • Basisfuncties van Windows 10
  • Digiveiligheid, hoe ga je veilig met je werkplek en data om

Verbeter je ICT kennis voor potentiële IT-medewerkers
In de IT-branche is op dit moment een enorm tekort aan IT professionals. Deze branche biedt dus volop mogelijkheden om een baan te vinden die aansluit op jouw wensen. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag als:

 • Servicedesk medewerker waarbij je eindgebruikers helpt met IT vragen. Van vertalen van de klantvraag naar techniek tot aan het zélf oplossen van het probleem
  • Comptia is wereldwijd een van de meest bekende organisaties op het gebied van IT-certificeringen. De certificeringen van CompTIA zijn leveranciersonafhankelijk en zijn er binnen verschillende deelgebieden van IT zoals IT-beveiliging, netwerkbeheer en serverbeheer.
    
 • Functioneel beheerder waarbij je (online) werkomgevingen inricht en beheert
 • Technisch beheerder


Behaal je certificering
Je sluit de leermodule af met een een bewijs van deelname of officieel examen.

Trainingsadvies op maat?
Onze adviseurs helpen je graag!
Mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 088 428 48 48

Meest gestelde vragen: 

Hoe schrijf ik me in voor een opleiding?
Voor alle trainingen kun je je direct inschrijven door op de trainingspagina te klikken op de knop ‘nu inschrijven’. Nadat je op de knop ‘nu inschrijven’ hebt geklikt kom je in een scherm terecht waar je je contactgegevens invult

@ICTIVITYTRAINING 2024