microsoft partner

Hoe behaal ik de benodigde certificering  voor het  nieuwe Microsoft  partnership 2023?

Microsoft heeft het partnerprogramma vernieuwd. (IT) Organisaties dienen op verschillende onderdelen waaronder certificering te voldoen aan nieuwe eisen. De punten die je kunt halen zijn binnen deze Areas verdeeld over drie gebieden: Performance, Skilling en Customer Success. Performance gaat over het aantal klanten dat je toevoegt. Het behalen van certificeringen valt onder Skilling en Customer Success betreft de groei in gebruik en het aantal implementaties van jouw oplossingen. Om Microsoft Partner te blijven of dit te worden, moet je minstens 70 van de 100 punten halen in één van de zes Solution Areas. 

In dit artikel zoomen we in op het onderdeel Skilling, waar je tussen de 25 en 40 punten voor kunt krijgen. Medewerkers dienen dus Microsoft certificeringen te behalen om punten te scoren. 

Je hebt onderstaande onderdelen waarvoor je de partnerstatus kunt behalen, te weten;

  • Data & IA
  • Digital & App Innovation
  • Infrastructure
  • Modern Work
  • Security

Per onderdeel heb je de keuze uit verschillende Microsoft certificeringen en de niveau's Intermedia en Advanced. Afhankelijk van het aantal punten dat je hebt behaald in de gebieden Performance en Customer Success, dien je minimaal een aantal examens te behalen. Aangezien dit voor iedere partij anders is kun je de details hiervan bekijken via het Microsoft Partnercenter. Indien je hierbij graag hulp nodig hebt, helpen we graag en lichten we de verschillende mogelijkheden die jij hebt toe. 

Behaal snel de vereisten Microsoft certificeringen met Individueel Begeleid Leren Online:
Ictivity heeft een programma op maat uitgewerkt speciaal voor Microsoft partners wat jou helpt met het behalen van de benodigde certificeringen. Je leest onder "bekijk trainingsoverzicht" hóe dit programma eruit ziet en hoe jij je kunt aanmelden hiervoor. 

button1

Contact
Ben je op zoek naar persoonlijk advies over welke certificeringen het beste bij jouw organisatie passen?

Neem contact op met een van onze adviseurs via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 088 428 48 48. 

@ICTIVITYTRAINING 2024

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren.