Met de huidige Corona-maatregelen zijn we massaal opgeroepen om thuis te werken. Voor veel medewerkers is het zoeken naar de beste middelen om hun werkzaamheden en geplande afspraken zoveel mogelijk door te laten gaan. Microsoft Teams is hiervoor een zeer geschikt platform. Teams als onderdeel van Office 365 helpt jouw medewerkers om ook onder deze omstandigheden samen te werken, informatie te delen, te vergaderen en aan projecten te werken. Zo blijf je als organisatie volledig up-and-running, zelfs in deze omstandigheden.

Microsoft Teams geactiveerd en dan?

Als je Teams binnen je organisatie hebt ingericht en klaar is voor gebruik, dan is het belangrijk om na te denken over de volgende stap: de adoptie van Teams. Voor de meeste medewerkers is het namelijk een nieuwe tool die vooral nu snel ingepast moet worden in de dagelijkse werkzaamheden.

Ictivity Training biedt hiervoor de volgende mogelijkheden aan:

e-Learning: Snel starten met Microsoft Teams 

Met behulp van onze online leermodule leren medewerkers middels zelfstudie hoe ze moeten werken met Microsoft Office 365 Teams. Lees meer hierover op de Microsoft Teams trainingspagina.  De eLearning module is standaard beschikbaar in het nederlands en op aanvraag in de engelse taal. De kosten bedragen €10,00 per persoon en is op deze pagina te bestellen.  Ook heb je de mogelijkheid om online begeleiding van een Nederlandstalige trainer te boeken middels Virtual Classroom. Daarover lees je meer onder onderstaande afbeelding. 

Microsoft Teams e Learning

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Virtual Classroom, beleving van klassikaal trainen vanaf elke locatie

Middels Virtual Classroom worden medewerkers op afstand getraind, medewerkers kunnen van thuis uit de training bijwonen. De interface is zo afgesteld dat, wanneer de docent uitleg geeft middels slides of een demonstratie geeft op het interactieve whiteboard, de cursisten op afstand de training op dezelfde manier ervaren als de cursisten op locatie in de klas. 

microsoftteamsVirtual classroom 1600x800 1280x640

 

 

 

 

 

 


Meer informatie of persoonlijk advies?

Lees meer of schrijf je in via onderstaande button

Meer informatie

Graag persoonlijk advies? Neem contact op met één onze adviseurs op nummer 088 428 48 48 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

@ICTIVITYTRAINING 2024