Cisco logo 900
 
Cisco heeft per 24 februari 2020 een nieuw Cisco certificering- en trainingsprogramma ontwikkeld. Ben je al bezig met een specifieke Cisco certificering, maar heb je het examen nog niet gehaald? Zorg dan dat je dit alsnog afsluit zodat je de komende jaren gecertificeerd blijft. Moet je nog starten? Dan is het verstandiger om je te richten op de nieuwe certificeringen. 
   

Wat zijn de wijzigingen?

1. Associatie niveau (CCNA) 
CCNA
ICND1 (100-105) en ICND2 (200-105) wordt vervangen door de nieuwe CCNA certificering 200-301. Je volgt één training en hoeft slechts één examen te doen. Je toetst je kennis ten aanzien van de technologie-thema’s Routing & Switching, Wireless, Security, Data Center, Service Provider en Collaboration.
                              
In tegenstelling tot het huidige CCNA programma is de inhoud van de nieuwe CCNA certificering meer conceptueel. Wil je je meer specialiseren in een thema, dan dien je hiervoor een CCNP certificering te volgen.

DevNet Associate
Omdat voor de digitale netwerken van Cisco ook softwarekennis benodigd is, zijn softwarevaardigheden van groot belang. De nieuwe CCNA DevNet Associate certificering toetst je vaardigheden in het ontwikkelen en onderhouden van applicaties die zijn gebouwd op Cisco platformen. Ook deze certificering kan met slechts één examen (200-901 DEVASC) worden behaald.
 
2. Professional niveau (CCNP)
Iedere CCNP-certificering kent één core-examen dat verplicht moet worden afgelegd en meerdere concentration-examens waaruit één examen gekozen moet worden.

De nieuwe Professional certificeringen:
  • DevNet Professional
  • CCNP Enterprise
  • CCNP Collaboration
  • CCNP Data Center
  • CCNP Security
  • CCNP Service Provider
 
Het is straks niet langer verplicht om een CCNA certificering te hebben om een CCNP certificering te kunnen behalen. 


Meer informatie over Cisco certificering- en trainingen?

Neem contact met één van onze adviseurs op via telefoon 088 428 48 48, chat of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 
%MCEPASTEBIN%
@ICTIVITYTRAINING 2024

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren.