John Rooijackers Uticon

Hoe heeft u zich georiënteerd voordat u startte aan het IBL-traject?
Ik heb via Google gezocht naar Microsoft PowerShell training. Voor mij was het belangrijk dat ik niet de hele cursus PowerShell hoefde te volgen maar alleen delen die voor mij van belang zijn. Ik kwam op de website van Ictivity Training terecht. Ictivity Training gaf mij de mogelijkheid om een training op maat te volgen in de vorm van IBL. Vooraf wist ik nog niet dat IBL bestond en dit kwam tijdens het eerste adviesgesprek met Martijn naar voren.

Wat heeft voor u de doorslag gegeven om voor IBL te kiezen?
Tijdens het eerste gesprek met Martijn werd allereerst gekeken naar mijn wensen en behoeften. Aan de hand daarvan vertelde Martijn mij over enkele nieuwe leervormen van Ictivity waaronder het IBL-leertraject. Het programma bestond uit maatwerk, precies waar ik behoefte aan had. Tevens had het voor mij als voordeel dat ik een persoonlijk opleidingstraject kreeg waardoor ik in eigen tempo kon leren.

Hoe zou u de begeleiding tijdens het IBL-leertraject omschrijven en waarom?
De begeleiding was super! Mijn persoonlijke trainer was Willem, waarmee ik vanaf begin af aan al een klik had. Hij kon mijn kennisniveau nauwkeurig inschatten waarna hij een persoonlijk opleidingsplan uitgewerkt heeft. Willem kwam tijdens de training regelmatig met opdrachten om mijn kennis te toetsen. Ik kon zelfstandig mijn opdrachten maken maar kreeg ook tussendoor één op één uitleg van Willem. Hij was altijd bereid om mijn vragen te beantwoorden. Ook vragen met betrekking tot de IT omgeving van Uticon kon ik aan Willem stellen waardoor ik de opgedane kennis direct in de praktijk kon toepassen.

Wat zijn voor u de belangrijkste voordelen van het IBL-leertraject?
De persoonlijke aandacht van Ictivity in combinatie met het individueel opleidingsplan was voor mij de doorslaggevende factor. Tijdens groepstrainingen bestaat er vaak een groot verschil tussen het niveau van de kandidaten, waardoor voor mij de stof te snel of te langzaam wordt behandeld.
Individueel Begeleid Leren van Ictivity Training is een effectief, leerzaam en leuk traject. Het biedt maatwerk en flexibiliteit, met een bepaalde mate van zelfstandigheid onder persoonlijke begeleiding van een professional.

Hoe heeft u IBL in de praktijk ervaren?
Het Individueel Begeleid Leren was voor mij een unieke ervaring. Het sloot precies aan op mijn wensen en behoeften, met voor mij als bijkomend voordeel de locatie. Ictivity bleek namelijk maar een paar deuren verder te zitten! Zelfs als ik een grotere afstand hiervoor zou moeten afleggen zou dit geen probleem zijn. Ik kan het Individueel Begeleid Leren aanraden aan iedere IT-professional!

--------------------------------------
Direct naar de IBL trainingen:
Microsoft
Linux LPI 
Red Hat Linux
Office gebruiker 

@ICTIVITYTRAINING 2024