Waar ben je verantwoordelijk voor binnen DMP?  Virtual Classroom training“Ik werk op de servicedesk van DMP. Klanten die tegen problemen aanlopen met betrekking tot CommVault komen bij mij terecht. Ik geef advies en verhelp problemen door op afstand in te loggen op de omgeving van onze klanten.” 

Wat was de reden dat je voor de leervorm Virtual Classroom van Ictivity Training gekozen hebt?
“De locatie waar deze training wordt gehouden in de klassikale variant is voor mij anderhalf tot twee uur rijden. Toen ik hoorde over de mogelijkheid om de training te volgen door middel van Virtual Classroom leek mij dit een ideaal alternatief. Ik kan nu zonder veel te reizen, toch de klassikale training beleven.”  

Wat zijn voor jou de belangrijkste voordelen van Virtual Classroom en waarom?
“Het beperken van reistijd was voor mij het belangrijkste voordeel. Ik kon ook kiezen voor zelfstudie, maar mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar een klassikale training omdat ik dan de interactie heb met trainer en medecursisten. Ideaal dat ik de training toch dankzij de nieuwste technieken heb kunnen beleven als een klassikale training. En dat zonder veel te hoeven reizen!” 

Hoe heb je Virtual Classroom in de praktijk ervaren? 
“Ik was nog niet bekend met deze nieuwe leervorm van Ictivity Training. Ik kon de trainer, Jeroen Leijsten, goed zien en horen en hij mij ook. Dat zorgde er voor dat het erg interactief was, ondanks dat ik niet fysiek op de trainingslocatie was. Jeroen betrok mij continue, waardoor ik het idee had er net zo ‘dichtbij’ te zijn als de cursisten op locatie. Daarbij kreeg ik de beschikking over hetzelfde materiaal als de cursisten op locatie. Bijvoorbeeld een practicum lab waardoor ik zelf, net als de andere cursisten, de opdrachten uit kon voeren. Ik miste wel de interactie met de andere cursisten, bijvoorbeeld tijdens de lunch. De 1e dag was het ook even wennen dat je continue naar een beeldscherm kijkt. De 2e dag ging dit beter. Mocht ik in de toekomst nog een training volgen die niet dichtbij huis plaats vindt, dan kies ik opnieuw voor Virtual Classroom!”   

 

@ICTIVITYTRAINING 2024

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren.