virtual classroom
Virtual Classroom

De nieuwe Virtual Classroom van Ictivity Training maakt het mogelijk om een klassikale training op afstand bij te wonen. De deelnemer krijgt dezelfde leerstof aangeboden op een vergelijkbare manier als bij klassikaal onderwijs, maar hij volgt de training vanuit zijn eigen werk- of thuissituatie, via een browser. Slides en het interactieve whiteboard worden getoond en er is direct contact met de docent mogelijk. De deelnemer heeft dus een vergelijkbare beleving als klassikaal leren, inclusief interactie met de trainer, maar zonder de reistijd en reis- en verblijfkosten.

Direct naar de Virtual Classroom trainingen:
Microsoft
Linux LPI 
Red Hat Linux

ibl
Individueel Begeleid Leren (IBL) 

Individueel Begeleid Leren is een leermethode waarbij u in ons leercentrum onder begeleiding van een zeer ervaren trainer de training gaat doorlopen. In uw eigen tempo, met de onderwerpen die aansluiten bij uw behoefte. Op die manier kan specifieker worden ingegaan op persoonlijke leerdoeleinden en kan een deelnemer in zijn eigen tempo de lesstof tot zich nemen. Samen met gecertificeerde trainers stel je een leerprogramma samen en bepaal je de duur. Bij Individueel Begeleid Leren leer je alleen wat je echt nodig hebt en bieden we een hoge doorgangsgarantie.

Direct naar de IBL trainingen:         

Microsoft
Linux LPI 
Red Hat Linux

elearning
Online Leerportaal (e-Learning) & Prepaid Trainer Support

Ictivity Training biedt verder een persoonlijk online leerportaal aan met daarin allerhande achtergrondinformatie en lesmateriaal waaronder oefenexamens en een practicum lab. Tevens kunt u indien gewenst prepaid trainer support afnemen waardoor de cursist op momenten dat het hem uit komt, specifieke vragen op afroep aan onze ervaren trainer kan stellen.  


Bij iedere training staat rechtsboven aangegeven welke leervormen beschikbaar zijn. Uiteraard blijft het ook mogelijk om trainingen klassikaal via het open rooster te volgen.

Populaire trainingen:
Office 365
Azure
Server 2016
Linux

 

@ICTIVITYTRAINING 2024