Om deze reden heeft Ictivity Training haar eigen aanpak voor het verzorgen van Office maatwerk trainingen ontwikkeld. De basis van deze aanpak is onze User Based Computing (UBC) visie om IT structureel te laten bijdragen aan de bedrijfsresultaten en het centraal stellen van de Interne ICT Consument (dit zijn de medewerkers die steeds veeleisender worden).


Intakes

Voorafgaand aan elke maatwerk training vindt altijd een intake met de opdrachtgever én de medewerkers plaats. Doel van de intake met de opdrachtgever  is om een optimale aansluiting te vinden tussen uw bedrijfsprocessen en hoe de nieuwe mogelijkheden van Office 2010/ Office 2013 die processen nog efficiënter en effectiever kunnen ondersteunen.

Vervolgens betrekken we actief de medewerkers (interne ICT consumenten) bij het vaststellen van de functionele eisen en wensen van de trainingen. Ictivity beschikt over templates (intakeformulieren) die als uitgangspunt dienen om dit proces pragmatisch in te vullen.

Na de intake hebben we per medewerker inzicht in:

  • Gebruik van Office modules
  • Voorkeur in leerstijl (individueel, klassikaal, e-learning)
  • Inschatting kennisniveau (basis, gevorderd, specialist)

De uitkomsten van de intake worden vastgelegd voor het vaststellen van de gewenste cursusinhoud en het type leerinterventie.


Voordelen Office maatwerk trainingen

Voordelen die voor u als klant direct merkbaar zijn:

  • De inhoud van de training wordt volledig afgestemd op  úw specifieke kennisbehoefte.
  • De tijdsduur van de training wordt aangepast aan úw specifieke behoefte.
  • U bepaalt zelf de locatie van de training (in-huis of op een van onze locaties).
  • De planning van de trainingen wordt afgestemd op uw projectplanning.

Kortom, een Office maatwerk training is een effectieve manier van trainen waarbij efficiency gecombineerd wordt met een hoog rendement.


Aanvraag Office maatwerk training

Wilt u advies en ondersteuning over hoe u uw Microsoft Office maatwerk trainingen het beste vorm kunt geven? Neem dan contact met ons op via aanvraag Office maatwerk training of telefoonnummer: 088-428 48 48. Wij helpen u graag!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

@ICTIVITYTRAINING 2024