Nieuw: Kennishub App

Binnen ons IT Adoptie & Productiviteitsprogramma staat de online leeromgeving centraal. De Kennishub is een centraal online platform waar medewerkers zelfstandig kennis en vaardigheden kunnen verbeteren. De Kennishub biedt toegang tot handleidingen, instructievideo’s, e-coach en andere leermiddelen. Medewerkers krijgen hiermee naast klassikale ondersteuning ook tussentijds korte kennistraining om up-to-date blijven en hebben direct inzicht in hun leerplan en resultaten.
Voor een hoge leerervaring kunnen medewerkers vanaf nu ook de app "Hubper" voor IOS en Android downloaden! Zo hebben zij naast computer, ook vanaf een telefoon of tablet toegang tot hun persoonlijke leeromgeving. 


Over het IT Adoptie & Productiviteit programma

De Kennishub is onderdeel van het IT Adoptie & Productiviteit programma. Organisaties digitaliseren in hoog tempo. Dat betekent dat hun succes in toenemende mate wordt bepaald door de digivaardigheden van medewerkers. In de praktijk blijkt dat veel werknemers minder digitaal vaardig zijn dan hun werkgevers denken. De mens is een vaak onderschatte factor in de digitale transformatie. Voor een geslaagde adoptie van nieuwe technologie is het noodzakelijk om de gebruikers op een efficiënte manier te begeleiden. Of het nu gaat om een overstap naar Microsoft Office 365, de introductie van tablets of het invoeren van tijd- en plaatsonafhankelijk werken. Om deze reden heeft Ictivity het “IT Adoptie & Productiviteit programma” ontwikkeld dat zorgt voor een zachte landing van nieuwe technologie binnen de organisatie en de IT productiviteit te verhogen.


Meer weten?

Neem contact op met onze trainingsdviseurs via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 088 428 48 48. 

 Kennishub Ictivity Training

  

@ICTIVITYTRAINING 2024