Ictivity zet zich altijd in om IT-professionals naar een hoger kennisniveau te brengen met een leervorm die aansluit op zijn/haar kennis en leerbehoeften. Daarom bieden we twee gratis Microsoft On-Demand basistrainingen aan. Naast het gratis online leerportaal (e-Learning) kun je ook kiezen voor extra ondersteuning van een ervaren Microsoft trainer tegen een actieprijs van €99,00.

Deze trainingen geven inzicht in de nieuwe features en mogelijkheden van Windows Server 2016 en de vele mogelijkheden die Microsoft Azure biedt.

Vraag je voucher aan middels onderstaande links.

 Microsoft moc on demand training

Inhoud Pakket

vink1Assessment Test (Kennismeting)                                             

vink1Klassikale training (Extra begeleiding van een ervaren trainer op onze locatie)  - Optioneel

vink1

MOC On-Demand  (Online leerportaal Microsoft op basis van instructievideo's, online lab en praktijkoefeningen)Training Microsoft Azure

Veel bedrijven stappen over op Microsoft Azure als Cloud dienst. In deze Azure cursus leer je de basis (fundamentals) kennen van Azure als Cloud platform. Je maakt ook kennis met Microsft PowerShell om Azure eenvoudig te beheren. Hierna is het mogelijk om nog een vervolg training Azure te volgen in een leervorm die bij jou past! Selecteer hier jouw vervolg training.

Klik hier om de gratis online cursus aan te vragen


Training Microsoft Windows Server 2016

Microsoft introduceerde onlangs Windows Server 2016. Het nieuwe besturingssysteem dat volledig voorbereid is op de toekomst. Van Hyper-V Containers tot Nano Server, het nieuwste besturingssysteem omvat moderne beginselen voor het ontwikkelen van apps en verandert ‘software-defined datacenter’ naar realiteit. In de cursus leer je de basis (fundamentals) van deze nieuwste versie van Windows Server. Hierna is het mogelijk om nog een vervolg training Server 2016 te volgen in een leervorm die bij jou past! Selecteer hier jouw vervolg training.

Klik hier om de gratis online cursus aan te vragen

@ICTIVITYTRAINING 2017