Zomeractie 2019

Maak voordelig kennis met de nieuwe Microsoft Role Based trainingen!  

Boek nu een Microsoft training en krijg 5 dagen training voor de prijs van 4. Ook krijg je toegang tot het proefexamen. Een korting van ruim €500,00! Zo ben jij optimaal voorbereid op het examen! 

vink1  Flexibel trainen; jij bepaald waar en wanneer
vink1  Trainen op maat, afgestemd op jouw leerdoelen
vink1  Spar met de trainer over de lesstof of jouw eigen praktijksituatie
vink1  Gratis proefexamen
vink1  Online praktijk labomgeving, 90 dagen lang beschikbaar 
vink1  De trainer is ook ná de training nog bereikbaar als je vragen hebt.


Wat moet je doen?

Zoek en boek via onderstaande knop je training. Let op: de actie is enkel geldig op Microsoft IBL trainingen die worden gevolgd in juni, juli of augustus. Vermeld de actiecode "Zomeractie2019" op het inschrijfformulier in de referentieregel. 


Wat is Individueel Begeleid Leren? (IBL)

Een leervorm waarbij we de inhoud van de training volledig afstemmen op jouw behoefte. Je leert alleen wat jij nodig hebt, in je eigen tempo. Je start met een intake. Aan de hand daarvan maken we een persoonlijk opleidingsplan. Met een ervaren trainer ga je opdracht gestuurd aan de slag in ons leercentrum met de modules uit jouw plan. We werken met kleine groepen dus is er veel individuele aandacht. Tijdens de training maak je ook gebruik van een volledig ingerichte online practicum omgeving. Leren door te doen!


Welke trainingen komen in aanmerking:

 


 

Meer informatie of advies?

Wil je graag meer weten over de actie of heb je nog vragen neem dan contact met ons op! Bel 088 428 48 48 of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bekijk ook hier de nieuwe certificeringsposter. 

  

 

@ICTIVITYTRAINING 2024