Prince2 Foundation incl. examen


Projectmanagement en werken in projecten wordt steeds actueler binnen organisaties. In deze opleiding wordt ingegaan op de principes van projectmatig werken volgens de PRINCE2-methodiek. Dit is een generieke werkmethode voor projectmanagement en is toe te passen op alle typen projecten. PRINCE2 heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een standaard voor projectmanagement bij vele particuliere en overheidsorganisaties in binnen- en buitenland. Deze opleiding bereidt de cursisten voor op het effectief deelnemen in PRINCE2-projecten en tevens voor het examen van PRINCE2 Foundation. PRINCE2 certificering biedt uitstekende mogelijkheden om door te groeien in projectmanagement en in uw professionele carriëre.

Bij deze training zit het examen inbegrepen. 

Deze training wordt ook bij jou op locatie verzorgd voor groepen van 3 - 8 deelnemers. Voor een vrijblijvende prijsofferte selecteer "Maatwerk - Aanvraag in-company".

Meer informatie

Klassikale training

Het is ook mogelijk om de training virtueel te volgen. Dezelfde leerervaring als klassikaal waarbij je de trainer en medecuristen ziet en hoort maar dan vanaf thuis. De planning en kosten blijven gelijk. 

Een klassikale cursus van Ictivity Training geeft je de garantie dat je uitstekend wordt opgeleid in een moderne comfortabele leeromgeving door deKlaslokaal meest deskundige trainers op hun vakgebied. In aaneengesloten dagen volg je de training op één van onze locaties. Tijdens de klassikale training heb je de beschikking over moderne apparatuur in een rustige leeromgeving. Trainingen bestaan uit een gedeelte theorie maar je krijgt ook veel oefeningen die de dagelijkse praktijk nabootsen.

Ictivity Training heeft in Nederland locaties in Utrecht (Vianen) en Eindhoven, tevens is het mogelijk om een locatie naar wens aan te vragen. Indien je niet wenst te reizen, kun je de training remote volgen via Virtual Classroom

 

Uitgebreid Online leerportaal

Het Ictivity online Leerportaal is een unieke one-click oplossing voor opleiding en certificering. De certificeringskit biedt je de nieuwste online leermiddelen die noodzakelijk zijn om je optimaal voor te bereiden op je certificering. Hiermee kan iedere deelnemer op zijn eigen tempo studeren waar en wanneer hij wil.

Het online Leerportaal geeft u toegang tot de volgende producten: 

 • e-Learning
 • Online Practicum Labs
 • Assessment Test
 • Oefenexamens
 • Online Mentor (24/7)
 • Tips, Tricks & Links

Meer informatie over het Online Leerportaal

 

Maatwerk en In-company training

Deze leervorm begint met een intakegesprek tussen een Learning Consultant van Ictivity Training en de opdrachtgever. Hierbij inventariseren we de beginsituatie, de doelstelling, de praktijksituatie en het verwachtingspatroon van de deelnemer(s). Met de gegevens maken wij het trainingsprogramma op maat.

Voordelen:

 • De inhoud van de training wordt volledig afgestemd op jouw specifieke kennisbehoefte.
 • De tijdsduur van de training wordt aangepast aan jouw specifieke behoefte.
 • Jij bepaalt zelf de locatie van de training (incompany of op een van onze locaties).
 • De planning van de trainingen wordt afgestemd op jouw projectplanning.

U bent projectmedewerker of (aankomend) projectleider. U heeft ervaring met werken in projecten en wil zich voorbereiden op het PRINCE2 Foundation examen. Deze certificering kan gewenst zijn in een huidige functie of in een toekomstige functie.

 • De relatie tussen project en (bedrijfs)doelstelling
 • De PRINCE2-Processen: opstarten en initiëren van een project, dirigeren van een project, beheersen van een fase, managen faseovergangen, managen productoplevering, opstellen van een plan en afsluiten van een project
 • De PRINCE2-Componenten: business case, organisatie, plannen, risicomanagement, beheersingsinstrumenten, kwaliteit in projectomgeving, wijzigingsbeheer en configuratiebeheer
 • De PRINCE2-Technieken: productgerichte planning, kwaliteitsbeoordeling en wijzigingsbeheer

 

Deze training is ook onderdeel van de volgende certificering: PRINCE2® Foundation;

Klantbeoordelingen van Ictivity Training
full star
full star
full star
full star
half star
126 beoordelingen
full star
full star
full star
full star
full star
Eric
full star
full star
full star
full star
no star
Leerzame training met veel tips
full star
full star
full star
full star
no star
Carien gaf duidelijke uitleg en wilde zo veel mogelijk van haar kennis delen.

Kies een Leervorm:Code: P2-Found
Leervorm:   
Dagen:
285
Per persoon
excl. BTW
Naar inschrijfpagina
Code: P2-Found
Leervorm:    Klassikaal
Dagen: 2
1450
Per persoon
excl. BTW
Naar inschrijfpagina

Andere locatie of datum

Deze trainingen kunnen wij ook als maatwerk bij jou / ons op locatie.

Voordeelbundel

Prince2 Foundation en Prince2 Practioner

@ICTIVITYTRAINING 2024

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren.