Information Security Foundation (ISFS)


Werken in de Cloud en werken met je eigen laptop op allerlei werkplekken en in allerlei netwerken maakt de veiligheidsrisico’s alleen maar groter. Om deze redenen is het belangrijk te weten wat je aan deze dreigingen kunt dan wel moet doen. De training ISFS sluit aan op ISO/IEC27001 en biedt jou de kans om inzicht te krijgen in alle onderwerpen die behoren bij de internationaal erkende certificering ISFS. De training is vooral geschikt voor iedereen die binnen een bedrijf moet weten welke zaken geregeld moeten zijn om te voldoen aan de geldende wet en regelgeving.

ISFS is een relevante training voor alle professionals die met vertrouwelijke informatie werken. Je doet fundamentele kennis op van de concepten en waarde van informatiebeveiliging, evenals de bedreigingen en risico's.

Meer informatie

Klassikale training

Het is ook mogelijk om de training virtueel te volgen. Dezelfde leerervaring als klassikaal waarbij je de trainer en medecuristen ziet en hoort maar dan vanaf thuis. De planning en kosten blijven gelijk. 

Een klassikale cursus van Ictivity Training geeft je de garantie dat je uitstekend wordt opgeleid in een moderne comfortabele leeromgeving door deKlaslokaal meest deskundige trainers op hun vakgebied. In aaneengesloten dagen volg je de training op één van onze locaties. Tijdens de klassikale training heb je de beschikking over moderne apparatuur in een rustige leeromgeving. Trainingen bestaan uit een gedeelte theorie maar je krijgt ook veel oefeningen die de dagelijkse praktijk nabootsen.

Ictivity Training heeft in Nederland locaties in Utrecht (Vianen) en Eindhoven, tevens is het mogelijk om een locatie naar wens aan te vragen. Indien je niet wenst te reizen, kun je de training remote volgen via Virtual Classroom

 

Maatwerk en In-company training

Deze leervorm begint met een intakegesprek tussen een Learning Consultant van Ictivity Training en de opdrachtgever. Hierbij inventariseren we de beginsituatie, de doelstelling, de praktijksituatie en het verwachtingspatroon van de deelnemer(s). Met de gegevens maken wij het trainingsprogramma op maat.

Voordelen:

  • De inhoud van de training wordt volledig afgestemd op jouw specifieke kennisbehoefte.
  • De tijdsduur van de training wordt aangepast aan jouw specifieke behoefte.
  • Jij bepaalt zelf de locatie van de training (incompany of op een van onze locaties).
  • De planning van de trainingen wordt afgestemd op jouw projectplanning.

Deze training richt zich op iedereen in de organisatie die met informatie omgaat. Ook interessant voor beginnende informatiebeveiligers die basiskennis op het gebied van informatiebeveiliging op willen doen.

NIet van toepassing. 

  • Information and security 
  • Threats and risks 
  • Approach and organization 
  • Measures 
  • Legislation and regulation 

Je kunt hier het examen boeken voor deze training: ISFS

Klantbeoordelingen van Ictivity Training
full star
full star
full star
full star
half star
126 beoordelingen
full star
full star
full star
full star
full star
Eric
full star
full star
full star
full star
no star
Leerzame training met veel tips
full star
full star
full star
full star
no star
Carien gaf duidelijke uitleg en wilde zo veel mogelijk van haar kennis delen.

Kies een Leervorm:Code: ISFS
Leervorm:    Klassikaal
Dagen: 2
1245
Per persoon
excl. BTW
Naar inschrijfpagina

Andere locatie of datum

Deze trainingen kunnen wij ook als maatwerk bij jou / ons op locatie.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren.