Certified Penetration Testing Professional (CPENT)


Na de Certified Ethical Hacker (CEH) training ben je in staat de werkwijze van hackers te begrijpen en ken je de methodes en tools om in te breken in een organisatie. Wil je meer structuur in je penetratietest aanbrengen, exploits leren schrijven, complexe omgevingen leren pentesten (inclusief bijvoorbeeld IoT systemen of ICS/SCADA procesautomatisering), de uitkomsten van tools of scripts beter kunnen analyseren, leren rapporteren of (verdere) praktijkervaring opdoen tijdens uitdagende hands-on labs dan volg je de CPENT training.

Meer informatie

Klassikale training

Het is ook mogelijk om de training virtueel te volgen. Dezelfde leerervaring als klassikaal waarbij je de trainer en medecuristen ziet en hoort maar dan vanaf thuis. De planning en kosten blijven gelijk. 

Een klassikale cursus van Ictivity Training geeft je de garantie dat je uitstekend wordt opgeleid in een moderne comfortabele leeromgeving door deKlaslokaal meest deskundige trainers op hun vakgebied. In aaneengesloten dagen volg je de training op één van onze locaties. Tijdens de klassikale training heb je de beschikking over moderne apparatuur in een rustige leeromgeving. Trainingen bestaan uit een gedeelte theorie maar je krijgt ook veel oefeningen die de dagelijkse praktijk nabootsen.

Ictivity Training heeft in Nederland locaties in Utrecht (Vianen) en Eindhoven, tevens is het mogelijk om een locatie naar wens aan te vragen. Indien je niet wenst te reizen, kun je de training remote volgen via Virtual Classroom

 

Maatwerk en In-company training

Deze leervorm begint met een intakegesprek tussen een Learning Consultant van Ictivity Training en de opdrachtgever. Hierbij inventariseren we de beginsituatie, de doelstelling, de praktijksituatie en het verwachtingspatroon van de deelnemer(s). Met de gegevens maken wij het trainingsprogramma op maat.

Voordelen:

  • De inhoud van de training wordt volledig afgestemd op jouw specifieke kennisbehoefte.
  • De tijdsduur van de training wordt aangepast aan jouw specifieke behoefte.
  • Jij bepaalt zelf de locatie van de training (incompany of op een van onze locaties).
  • De planning van de trainingen wordt afgestemd op jouw projectplanning.

Systeembeheerder, Netwerkbeheerder, Securityspecialist die zich verder wil verdiepen en ook eigen systemen gedurende een lange tijd wil kunnen testen op beveiligingslekken.

Niet van toepassing

Het Certified Penetration Tester (CPENT) -programma van EC-Council leert jou hoe je een effectieve penetratietesten kunt uitvoeren in een bedrijfsnetwerkomgeving. Deze training biedt jou geavanceerde tools, technieken en methodologieën voor penetratietesten. Daarnaast bereid deze training je voor op het 24 uur (of 2 x 12 uur) durende CPENT examen. 
 
Tijdens de training werk je in een enterprise netwerk omgeving met verschillende lagen en segmenten die niet direct met elkaar verbonden zijn. Bij veel uitdagingen zijn out-of-the box denken en het aanpassen van scripts en exploits noodzakelijk om door te dringen tot de best beveiligde plekken op het netwerk. Je leert hoe je IoT-systemen en OT-systemen kunt testen, hoe je je eigen exploits kunt schrijven en je eigen tools kunt bouwen. 
Klantbeoordelingen van Ictivity Training
full star
full star
full star
full star
half star
126 beoordelingen
full star
full star
full star
full star
full star
Eric
full star
full star
full star
full star
no star
Leerzame training met veel tips
full star
full star
full star
full star
no star
Carien gaf duidelijke uitleg en wilde zo veel mogelijk van haar kennis delen.

Kies een Leervorm:Code: CPENT
Leervorm:    Klassikaal
Dagen: 5
3500
Per persoon
excl. BTW
Naar inschrijfpagina
Startdatum:
12 aug 2024
Locatie:
Amsterdam

Andere locatie of datum

Deze trainingen kunnen wij ook als maatwerk bij jou / ons op locatie.