Microsoft Power Platform Fundamentals (PL-900)


In deze PL-900 Microsoft Power Platform Fundamentals training leer jij de mogelijkheden binnen het Power Platform kennen en ga je actief aan de slag met prakijkopdrachten. Zo leer je een eenvoudige PowerApp maken, deze gegevens te verbinden met Common Data Services, Power BI-dashboards bouwen en processen automatiseren met Microsoft Flow. Zo verbeter jij de productiviteit van jouw organisatie door gegevens te verbinden, analyseren en bedrijfsprocessen te automatiseren. 

Meer informatie

Opdrachtgestuurd leren met persoonlijke begeleiding door onze ervaren trainers

Individueel Begeleid Leren, is een leermethode waarbij je in ons leercentrum onder begeleiding van een zeer ervaren trainer de training doorloopt, in je eigen tempo, met de onderwerpen die aansluiten op jouw behoefte. 

Individueel Begeleid Leren Online - OPTIONEEL
We bieden ook een online variant aan van deze leervorm. Zo behaal je toch je leerdoelen, ook als je thuiswerkt of niet wil reizen. Samen met jouw trainingscoach stel je een lesplan op met daarin meerdere contactmomenten per dag waarbij je middels online videoverbinding één op één begeleiding krijgt. Tussen deze momenten door werk je aan praktijkopdrachten ondersteund door theorie. Geef op het inschrijfformulier aan indien je graag gebruik maakt van deze mogelijkheid. 

Efficiënt trainen: leer wat je écht nodig hebt
Omdat iedereen een verschillend kennisniveau en achtergrond heeft is het niet effectief om iedereen op hetzelfde niveau en in hetzelfde tempo te laten trainen. Door middel van een intake wordt het kennisniveau bepaald en in samenspraak met de trainer een individueel opleidingsplan samengesteld. Zo leer je alleen wat je echt nodig hebt!

Trainen met de nieuwste online leermiddelenibl1
Tijdens de training maak je gebruik van het online leerportaal. Dit geeft je de mogelijkheid om zelf te bepalen welke leermethode je voorkeur heeft; opdracht gestuurd leren of theoretisch leren. Kies je voor opdracht gestuurd leren, dan kun je praktische kennis opdoen in een volledig ingerichte online practicum omgeving onder begeleiding van onze trainer. De online omgeving blijft tot drie maanden na de training beschikbaar zodat je ná de training nog extra kunt oefenen. Theoretische kennis kun je opdoen door het volgen van online cursusmateriaal gecombineerd met de ondersteuning van de trainer die je ondersteunt bij complexe onderwerpen.

Flexibel trainen: Jij bepaalt de tijdsduur en tijdstip
Je hebt de mogelijkheid om zelf te bepalen wat de duurtijd van je training wordt. Je bepaalt (samen met ons) het aantal dagen. Je kunt deze dagen ook verspreiden over meerdere weken! 

Moderne leeromgeving: 
Wij vinden de leeromgeving net zo belangrijk. Daarom ben je op al onze locaties verzekerd van een rustige omgeving met de nieuwste apparatuur.

Liever een andere leervorm? Klik rechtsboven onder "Kies een leervorm"

Klassikale training

Het is ook mogelijk om de training virtueel te volgen. Dezelfde leerervaring als klassikaal waarbij je de trainer en medecuristen ziet en hoort maar dan vanaf thuis. De planning en kosten blijven gelijk. 

Een klassikale cursus van Ictivity Training geeft je de garantie dat je uitstekend wordt opgeleid in een moderne comfortabele leeromgeving door deKlaslokaal meest deskundige trainers op hun vakgebied. In aaneengesloten dagen volg je de training op één van onze locaties. Tijdens de klassikale training heb je de beschikking over moderne apparatuur in een rustige leeromgeving. Trainingen bestaan uit een gedeelte theorie maar je krijgt ook veel oefeningen die de dagelijkse praktijk nabootsen.

Ictivity Training heeft in Nederland locaties in Utrecht (Vianen) en Eindhoven, tevens is het mogelijk om een locatie naar wens aan te vragen. Indien je niet wenst te reizen, kun je de training remote volgen via Virtual Classroom

 

Klassikaal trainen vanaf iedere locatie

Door gebruik te maken van de nieuwste apparatuur en technologieën kunnen we een oplossing bieden waarbij je een klassikale training vanaf iedere locatie virtueel kunt volgen (distance learning).

De cursisten die de training virtueel bijwonen krijgen precies dezelfde leerervaring als de cursisten die op locatie de klassikale training volgen. De cursisten op afstand krijgen een op browser gebaseerde interface die hen in staat stelt om de
trainer en mede cursisten in de klas te zien en te horen. Hierbij kunnen ze live met elkaar communiceren. Welke type activiteit er in de klas ook plaats vindt, de intuïtieve Virtual Classroom interface past zich volledig aan aan de sessie die bezig is.

 

Meer informatie over Virtual Classroom

 

Cursisten voor de Microsoft Power Platform Fundamentals PL-900 training zijn professionals die de productiviteit willen verbeteren door bedrijfsprocessen te automatiseren, gegevens te analyseren om bedrijfsinzichten te produceren en effectiever te handelen door eenvoudige app-oplossingen te creëren.

Geen voorkennis benodigd 

Module 1: Introduction to Power Platform

Learn about the components of Power Platform, ways to connect data, and how organizations can leverage this technology to

 • Power Platform Overview

 • Module Summaru


Module 2: Get Started with Power Apps

Learn about the value and capabilities of PowerApps, and ways other organizations have leverage this technology to build simple applications for their business.

 • Power Apps Overview

 • How to Build an App Solution

 • Create Staff Canvas App

 • Complete the App

Module 3: Introduction to Common Data Service

The Common Data Service allows you to delve into powerful, scalable data solutions in the cloud. Learn what makes the Common Data Service tick and how it can work with the Power Platform to create unique and efficient business solutions.

 • Common Data Service Overview

 • Module Summary


Module 4: Get Started with Power Automate

Learn how users can leverage Power Automate to improve business efficiency and productivity.

 • Power Automate Overview

 • How to Build an Automated Solution


Module 5: Get Started with Power BI

Learn how organizations can use Power BI to easily clean, display, and understand data to ensure better informed decisions.

 • Power BI Overview

 • How to Build a Simple Dashboard

 

Je kunt hier het examen boeken voor deze training: NLM-PL900

Klantbeoordelingen van Ictivity Training
full star
full star
full star
full star
half star
125 beoordelingen
full star
full star
full star
full star
no star
Leerzame training met veel tips
full star
full star
full star
full star
no star
Carien gaf duidelijke uitleg en wilde zo veel mogelijk van haar kennis delen.
full star
full star
full star
no star
no star
Duidelijke uitleg en praktische tips voor dagelijks gebruik.

Kies een Leervorm:Code: PL-900
Leervorm:   
Dagen: 1
485
Per persoon
excl. BTW
Naar inschrijfpagina
Startdatum:
06 mrt 2023
Locatie:
Eindhoven
Online
Startdatum:
20 mrt 2023
Locatie:
Eindhoven
Online
Startdatum:
17 apr 2023
Locatie:
Eindhoven
Online
Startdatum:
22 mei 2023
Locatie:
Eindhoven
Online
Startdatum:
12 jun 2023
Locatie:
Eindhoven
Online
Startdatum:
03 jul 2023
Locatie:
Eindhoven
Online

Andere locatie of datum

Code: PL-900
Leervorm:    Klassikaal
Dagen: 1
695
Per persoon
excl. BTW
Naar inschrijfpagina
Startdatum:
17 feb 2023
Locatie:
Nieuwegein
Startdatum:
17 mei 2023
Locatie:
Nieuwegein

Andere locatie of datum

Code: PL-900
Leervorm:   
Dagen: 2
1050
Per persoon
excl. BTW
Naar inschrijfpagina
Startdatum:
17 feb 2023
Locatie:
Nieuwegein
Startdatum:
17 mei 2023
Locatie:
Nieuwegein

Andere locatie of datum

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren.