Deploying Microsoft 365 Teamwork (MS-300)


Met deze training ontwikkel je kennis en vaardigheden om je werk als beheerder van Office 365 nog beter uit te voeren. Je richt je specifiek op het ondersteunen van effectieve online samenwerking, met onder andere Microsoft Teams en OneDrive for Business. Samen met de training Deploying SharePoint Server Hybrid (MS-301) kun je hiermee de certificering Microsoft 365 Certified: Teamwork Administrator Associate behalen.Deze training is bedoeld voor de Teamwork-beheerderrol van Microsoft 365. Je bent dan verantwoordelijk voor het configureren, implementeren en beheren van Office 365- en Azure-workloads die zijn gericht op een efficiënte en effectieve samenwerking en acceptatie.
 
Na deze training ben je in staat om:
 •  SharePoint functioneel te beheren
 •  Microsoft Teams functioneel te beheren
 •  OneDrive voor business te beheren
 •  Power BI, Yammer, Flow en PowerApp te koppelen
 •  Bovengenoemde applicaties met elkaar samen te laten werken 
 
Meer informatie

Opdrachtgestuurd leren met persoonlijke begeleiding door onze ervaren trainers

Individueel Begeleid Leren, is een leermethode waarbij je in ons leercentrum onder begeleiding van een zeer ervaren trainer de training doorloopt, in je eigen tempo, met de onderwerpen die aansluiten op jouw behoefte. 

Individueel Begeleid Leren Online - OPTIONEEL
We bieden ook een online variant aan van deze leervorm. Zo behaal je toch je leerdoelen, ook als je thuiswerkt of niet wil reizen. Samen met jouw trainingscoach stel je een lesplan op met daarin meerdere contactmomenten per dag waarbij je middels online videoverbinding één op één begeleiding krijgt. Tussen deze momenten door werk je aan praktijkopdrachten ondersteund door theorie. Geef op het inschrijfformulier aan indien je graag gebruik maakt van deze mogelijkheid. 

Efficiënt trainen: leer wat je écht nodig hebt
Omdat iedereen een verschillend kennisniveau en achtergrond heeft is het niet effectief om iedereen op hetzelfde niveau en in hetzelfde tempo te laten trainen. Door middel van een intake wordt het kennisniveau bepaald en in samenspraak met de trainer een individueel opleidingsplan samengesteld. Zo leer je alleen wat je echt nodig hebt!

Trainen met de nieuwste online leermiddelenibl1
Tijdens de training maak je gebruik van het online leerportaal. Dit geeft je de mogelijkheid om zelf te bepalen welke leermethode je voorkeur heeft; opdracht gestuurd leren of theoretisch leren. Kies je voor opdracht gestuurd leren, dan kun je praktische kennis opdoen in een volledig ingerichte online practicum omgeving onder begeleiding van onze trainer. De online omgeving blijft tot drie maanden na de training beschikbaar zodat je ná de training nog extra kunt oefenen. Theoretische kennis kun je opdoen door het volgen van online cursusmateriaal gecombineerd met de ondersteuning van de trainer die je ondersteunt bij complexe onderwerpen.

Flexibel trainen: Jij bepaalt de tijdsduur en tijdstip
Je hebt de mogelijkheid om zelf te bepalen wat de duurtijd van je training wordt. Je bepaalt (samen met ons) het aantal dagen. Je kunt deze dagen ook verspreiden over meerdere weken! 

Moderne leeromgeving: 
Wij vinden de leeromgeving net zo belangrijk. Daarom ben je op al onze locaties verzekerd van een rustige omgeving met de nieuwste apparatuur.

Liever een andere leervorm? Klik rechtsboven onder "Kies een leervorm"

Klassikale training

Het is ook mogelijk om de training virtueel te volgen. Dezelfde leerervaring als klassikaal waarbij je de trainer en medecuristen ziet en hoort maar dan vanaf thuis. De planning en kosten blijven gelijk. 

Een klassikale cursus van Ictivity Training geeft je de garantie dat je uitstekend wordt opgeleid in een moderne comfortabele leeromgeving door deKlaslokaal meest deskundige trainers op hun vakgebied. In aaneengesloten dagen volg je de training op één van onze locaties. Tijdens de klassikale training heb je de beschikking over moderne apparatuur in een rustige leeromgeving. Trainingen bestaan uit een gedeelte theorie maar je krijgt ook veel oefeningen die de dagelijkse praktijk nabootsen.

Ictivity Training heeft in Nederland locaties in Utrecht (Vianen) en Eindhoven, tevens is het mogelijk om een locatie naar wens aan te vragen. Indien je niet wenst te reizen, kun je de training remote volgen via Virtual Classroom

 

Klassikaal trainen vanaf iedere locatie

Door gebruik te maken van de nieuwste apparatuur en technologieën kunnen we een oplossing bieden waarbij je een klassikale training vanaf iedere locatie virtueel kunt volgen (distance learning).

De cursisten die de training virtueel bijwonen krijgen precies dezelfde leerervaring als de cursisten die op locatie de klassikale training volgen. De cursisten op afstand krijgen een op browser gebaseerde interface die hen in staat stelt om de
trainer en mede cursisten in de klas te zien en te horen. Hierbij kunnen ze live met elkaar communiceren. Welke type activiteit er in de klas ook plaats vindt, de intuïtieve Virtual Classroom interface past zich volledig aan aan de sessie die bezig is.

 

Meer informatie over Virtual Classroom

 

Maatwerk en In-company training

Deze leervorm begint met een intakegesprek tussen een Learning Consultant van Ictivity Training en de opdrachtgever. Hierbij inventariseren we de beginsituatie, de doelstelling, de praktijksituatie en het verwachtingspatroon van de deelnemer(s). Met de gegevens maken wij het trainingsprogramma op maat.

Voordelen:

 • De inhoud van de training wordt volledig afgestemd op jouw specifieke kennisbehoefte.
 • De tijdsduur van de training wordt aangepast aan jouw specifieke behoefte.
 • Jij bepaalt zelf de locatie van de training (incompany of op een van onze locaties).
 • De planning van de trainingen wordt afgestemd op jouw projectplanning.

Je bent verantwoordelijk voor het configureren, implementeren en beheren van Office 365- en Azure-workloads die zijn gericht op een efficiënte en effectieve samenwerking. Je beheert apps, services en ondersteunende infrastructuur. Als Teamwork-beheerder moet je SharePoint (online, on-premises en hybride), OneDrive en Teams kunnen implementeren, beheren, migreren en beveiligen.

 • Ervaring met Windows PowerShell.
 • Basisbegrip van Active Directory en Azure AD.
 • Basisbegrip van beheer van mobiele apparatuur en alternatieve besturingssystemen (Android en macOS).
 • Configure Microsoft Teams
 • Manage the Teams Environment
 • Configure and Manage OneDrive for Business
 • Sharing, Security, and Monitoring in SharePoint and OneDrive
 • Manage User Profiles and Apps
 • Plan and Configure Managed Metadata and Business Connectivity
 • Plan and Configure Search
 • Planning and Developing Governance
 • Managing Office 365 collaboration workloads
 

Je kunt hier het examen boeken voor deze training: MS-300

Klantbeoordelingen van Ictivity Training
full star
full star
full star
full star
half star
126 beoordelingen
full star
full star
full star
full star
full star
Eric
full star
full star
full star
full star
no star
Leerzame training met veel tips
full star
full star
full star
full star
no star
Carien gaf duidelijke uitleg en wilde zo veel mogelijk van haar kennis delen.

Kies een Leervorm:Code: MS-300
Leervorm:   
Dagen: 4
1980
Per persoon
excl. BTW
Naar inschrijfpagina

Andere locatie of datum

Code: MS-300
Leervorm:    Klassikaal
Dagen: 5
2395
Per persoon
excl. BTW
Naar inschrijfpagina

Andere locatie of datum

Deze trainingen kunnen wij ook als maatwerk bij jou / ons op locatie.

Code: MS-300
Leervorm:   
Dagen: 5
2395
Per persoon
excl. BTW
Naar inschrijfpagina

Andere locatie of datum

@ICTIVITYTRAINING 2024