Til jouw organisatie naar een hoger niveau met hulp van de Office 365 Specialist! (NIEUW)

Naast het beschikbaar stellen van nieuwe ICT-middelen is het van belang dat deze optimaal worden ingezet door je medewerkers. We zien dat veel Office 365 functionaliteiten nog onvoldoende worden gebruikt. Vaak kent een gebruiker functionaliteit niet of gebruikt Office op een verkeerde manier. Om gebruikers hierbij te helpen biedt Ictivity “de Office Specialist in huis”.
-
Met Ictivity ASK 365  bieden wij op reguliere basis (periodieke bezoeken) kennis en ondersteuning aan de IT-gebruikers. Periodiek bespreken we de huidige inzet van Office-software en rapporteren over aandachtsgebieden om de productiviteit te verhogen. Nieuwe software die beschikbaar komt in de Office suite wordt besproken en gedemonstreerd om zo de meerwaarde voor de organisatie te bepalen.
-Microsoft Office specialist in company
Naast de periodieke bezoeken kunnen medewerkers met een dringende vraag voor begeleiding een remote afspraak aanvragen. De Office Specialist begeleidt de medewerker
via een remote Skype sessie en geeft zo een korte 1-op-1 training.

vink1 Periodiek bezoek Office Specialist op locatie
vink1 1-op-1 advies en training op de werkplek
vink1 Advies en begeleiding voor Office 365 inzet nieuwe software
vink1 Remote 1-op-1 ondersteuning (training) op aanvraag
vink1 Efficienter (samen)werken door optimaal gebruik te maken van o.a. Yammer, Teams, PowerBI of Skype.

-

Meer weten? Neem contact met ons op per telefoon: 088 428 48 48 of mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

-

@ICTIVITYTRAINING 2018