ECDL Standaard examen


Bij Ictivity Training bieden we u de mogelijkheid om het ECDL Standaard examen af te nemen.

Om de ECDL examens te kunnen afleggen, heb je een ECDL modulekaart nodig. Indien u hier nog niet over beschikt, kunt u deze bij ons aanschaffen.
 
De ECDL modules worden door middel van een online testsysteem afgenomen. De examens zijn webbased maar altijd onder toezicht. De sterkte van de ECDL examens ligt in het feit dat deze zeer nauw aansluiten met de praktijk: de uit te voeren taken gebeuren rechtstreeks in de desbetreffende applicatie en alle mogelijke oplossingen die correct zijn worden aanvaard. De help-functie kan worden gebruikt om de vereiste taken te vervullen. Enkele theoretische vragen worden geëxamineerd in de vorm van multiple choice vragen (bijv. in de module Digi-veiligheid).
 
Per module dient er één examen afgelegd te worden. Elk examen duurt 45 minuten en wordt als succesvol beschouwd wanneer de kandidaat minstens 75% correcte antwoorden geeft.

ECDL examens bij u op locatie!
Ictivity Training is geautoriseerd om de ECDL examens bij u op locatie af te nemen. De ECDL examens worden afgenomen onder toezicht van een geautoriseerd examinator.

Aanvraag ECDL examens bij u op locatie.

Meer informatie

Klassikale training

Alle trainingen (klassikaal en individueel begeleid) worden op dit moment virtueel gegeven. Dezelfde leerervaring als klassikaal waarbij je de trainer en medecuristen ziet en hoort maar dan vanaf thuis. De planning en kosten blijven gelijk. 

Een klassikale cursus van Ictivity Training geeft je de garantie dat je uitstekend wordt opgeleid in een moderne comfortabele leeromgeving door deKlaslokaal meest deskundige trainers op hun vakgebied. In aaneengesloten dagen volg je de training op één van onze locaties. Tijdens de klassikale training heb je de beschikking over moderne apparatuur in een rustige leeromgeving. Trainingen bestaan uit een gedeelte theorie maar je krijgt ook veel oefeningen die de dagelijkse praktijk nabootsen.

Ictivity Training heeft in Nederland locaties in Utrecht (Vianen) en Eindhoven, tevens is het mogelijk om een locatie naar wens aan te vragen. Indien je niet wenst te reizen, kun je de training remote volgen via Virtual Classroom

 

Maatwerk en In-company training

Deze leervorm begint met een intakegesprek tussen een Learning Consultant van Ictivity Training en de opdrachtgever. Hierbij inventariseren we de beginsituatie, de doelstelling, de praktijksituatie en het verwachtingspatroon van de deelnemer(s). Met de gegevens maken wij het trainingsprogramma op maat.

Voordelen:

  • De inhoud van de training wordt volledig afgestemd op jouw specifieke kennisbehoefte.
  • De tijdsduur van de training wordt aangepast aan jouw specifieke behoefte.
  • Jij bepaalt zelf de locatie van de training (incompany of op een van onze locaties).
  • De planning van de trainingen wordt afgestemd op jouw projectplanning.

Klantbeoordelingen van Ictivity Training
full star
full star
full star
full star
half star
124 beoordelingen
full star
full star
full star
full star
no star
Carien gaf duidelijke uitleg en wilde zo veel mogelijk van haar kennis delen.
full star
full star
full star
no star
no star
Duidelijke uitleg en praktische tips voor dagelijks gebruik.
full star
full star
full star
full star
full star
Goede cursus met praktische opdrachten

Kies een Leervorm:Code: ECDL-Stand-Examen
Leervorm:    Klassikaal
Dagen: nvt
65
Per persoon
excl. BTW
Naar inschrijfpagina

Andere locatie of datum

Deze trainingen kunnen wij ook als maatwerk bij jou / ons op locatie.

@ICTIVITYTRAINING 2020

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren.