VMware Certificeringen


VMware Certified Professional 6 - Data Center Virtualization

De vraag naar IT-professionals met kennis en vaardigheden op het gebied van Datacenter Virtualisatie neemt nog steeds toe. Daarbij is het noodzakelijk om jezelf te onderscheiden in deze markt met een certificering die uw technische capaciteiten valideert. Het behalen van de VMware Certified Professional - Data Center Virtualization 6 certificering doet dat!

Training Code Examen
VMware vSphere 6.5: Install, Configure, Manage VS-6.5-ICM VCP6-DCV

Indien u VCP5-DCV gecertificeerd bent, volstaat de onderstaande training:


VMware Certified Professional 6 - Desktop (VCP6-DT)

Het VMware Certified Desktop 6 certificeringsprogramma is opgezet voor het valideren van IT-Professionals die kennis, ervaring en expertise hebben op het gebied van VMware desktop virtualisatie. Bekijk ook alle VMware trainingen

Training Code Examen
VMware ThinApp 5.X Praktisch Beheer VM-ThinApp-PB

VMware Certified Professional 5 - Data Center Virtualization

De vraag naar IT-professionals met kennis en vaardigheden op het gebied van Datacenter Virtualisatie neemt nog steeds toe. Daarbij is het noodzakelijk om jezelf te onderscheiden in deze markt met een certificering die uw technische capaciteiten valideert. Het behalen van de VMware Certified Professional - Data Center Virtualization 5 certificering doet dat! Bekijk onze VMware trainingen.

Training Code Examen

VMware Certified Professional 5 - Desktop (VCP5-DT)

Het VMware Certified Desktop certificeringsprogramma is opgezet voor het valideren van IT-Professionals die kennis, ervaring en expertise hebben op het gebied van VMware desktop virtualisatie. Bekijk onze VMware trainingen.

Training Code Examen
VMware ThinApp 5.X Praktisch Beheer VM-ThinApp-PB

@ICTIVITYTRAINING 2019

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren.