Cisco Certificeringen


Cisco Certified Entry Network Technician (CCENT)

Het Entry niveau is de eerste stap binnen het Cisco certificeringsprogramma en wordt verkregen met een Cisco Certified Entry Network Technician (CCENT) certificering. CCENT kan als opstap worden gezien naar het Associate niveau.

Training Code Examen
Interconnecting Cisco Network Devices Part 1 ICND1 100-105 ICND1

Cisco Certified Network Associate Routing & Switching (CCNA)

Een CCNA certificering biedt een uitstekende basis om geavanceerde netwerken te kunnen configureren, beheren en mogelijke problemen op te lossen. Het Associate niveau wordt gezien als de basis voor een netwerk certificering. Het Associate niveau is bedoeld voor netwerkbeheerders en technische medewerkers die verantwoordelijk zijn voor het implementeren en managen van middelgrote zakelijke netwerken.

De nieuwe Cisco Certified Network Associate Routing & Switching certificering valideert de kennis en vaardigheden van netwerk professionals met betrekking tot het installeren, configureren, beheren en troubleshooten van middelgrote gerouteerde en geschakelde netwerken.

Training Code Examen
Interconnecting Cisco Network Devices Part 1 ICND1 100-105 ICND1
Interconnecting Cisco Network Devices Part 2 ICND2 200-105 ICND2
CCNA Fast Track Avondopleiding (ICND1 + ICND2) CCNA-avond 200-125 CCNA

Voordeelbundel

Cisco CCNA Routing & Switching


Cisco Certified Network Associate Security (CCNA Security)

Deelnemers die deze certificering behalen zullen in staat zijn om basistaken uit te voeren die horen bij het veiligstellen van een klein kantoornetwerk waarbij gebruik gemaakt wordt van Cisco IOS security features die beschikbaar zijn via webgebaseerde GUI's op de Cisco routers en switches. De cursus IINS legt de focus op de noodzaak van een veelomvattend security policy en hoe het van invloed is op de structuur van het netwerk.

Training Code Examen
Interconnecting Cisco Network Devices Part 1 ICND1 100-105 ICND1

Cisco Certified Network Associate Voice (CCNA Voice)

De Cisco Certified Network Associate Voice certificering valideert de kennis en vaardigheden die nodig zijn om een voice netwerk te beheren. De Cisco CCNA Voice certificering bevestigd dat je over de vereiste vaardigheden beschikt om een functie als voice technologies administrator, voice engineer of voice manager uit te oefenen. Het valideert vaardigheden in VoIP technologieën zoals PBX, IP telephony, handset, call control en voicemail oplossingen.

Training Code Examen
Interconnecting Cisco Network Devices Part 1 ICND1 100-105 ICND1

Cisco Certified Network Associate Video (CCNA Video)

De CCNA Video certificeirng biedt voice en netwerk engineers de belangrijkste kennis en vaardigheden op het gebied van video, waarmee ze een volgende stap kunnen zetten in hun carriere. Deze certificering bereidt voor op het werk in een netwerk spraak- en video- omgeving. De werktaken omvatten: het configureren van voice devices en video single screen eindpunten, het ondersteunen van telefonie en video-toepassingen en het oplossen van problemen.

Gewenste voorkennis:

Training Code Examen

Voordeelbundel

Cisco CCNA Video


@ICTIVITYTRAINING 2019

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren.